Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
5. 10. 2024,
4.00

Osveženo pred

4 dni, 19 ur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

Natisni članek

nebesna znamenja astrologija dnevni horoskop horoskop danes horoskop oktober 2024 horoskop 2024 horoskop horoskop

Sobota, 5. 10. 2024, 4.00

4 dni, 19 ur

Dnevni horoskop: ljubezenski šok za škorpijone, ovni ne pozabite na rekreacijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,01
jesen, sprehod | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop za 5. oktober. Preverite, kaj vam piše v zvezdah.

Oven

Nekoliko bolj previdno boste razmišljali o svojih načrtih. Z lahkoto boste opravljali vsakodnevne obveznosti. Glede na vloženo delo pa še ne boste zadovoljni z rezultati. Ne boste se pretirano obremenjevali, saj se zavedate, da imate še čas. Ne pozabite na gibanje in rekreacijo!

Bik

Zaradi nekaterih okoliščin boste zelo nesrečni. Popoldne vas bo napadla še izčrpanost. Na srečo boste ugotovili, da si lahko pomagate le sami. Poskrbite za vaše ravnovesje. Pravega poguma pa danes še ne boste začutili. Nič za to, vsak potrebuje svoj čas. Jutri bo že bolje!

Dvojčka

Lahko pričakujete neke nove spremembe, ki pa vas bodo žal razočarale. Zato boste malce depresivni. Zvečer se boste razveselili neke novice in zato boste lažje premagali stres. Pri tem vam bodo pomagali tudi prijatelji ali družinski člani. Dali vam bodo vedeti, da vam bo zagotovo uspelo.

Rak

Večji del dneva boste namenili duhovnosti. Pripravljeni boste pomagati drugim, z materialnimi dobrinami ali na kakšen drug način. Zaradi tega boste lahko malce izčrpani, a če se boste odpravili dovolj zgodaj v posteljo, boste že jutri kot novi. Morda boste imeli tudi občutek, da vas ljudje ne razumejo.

Lev

Nekaj vas bo zmedlo, a le za kratek čas. Razmislite, če ste pripravljeni sprejeti konstruktivno kritiko. Pripravite se, saj jo boste danes dobili od nekoga, ki vam veliko pomeni. Pazite, da ne boste zajedljivi, da ne bo oseba odšla iz vašega življenja. Hotela vam bo samo pomagati. 

Devica

Pazite, da danes ne boste govorili preveč lahkomiselno. Zna se zgoditi, da vas potem drugi ne bi jemali resno, čeprav boste imeli dobre zamisli. Poskusite najti ravnotežje med inovativnimi zamislimi in pravimi ukrepi. Ne sledite le preblisku. Preverite, če je ideja tudi realna. Zmedeni boste.

Tehtnica

Lotevala se vas bo slaba volja in na trenutke se vam bo zdelo, da nimate moči, da bi se borili. Naj vas to ne spravi iz tira. Stvari se bodo uredile že proti koncu dneva, ko vam bo nekdo prisluhnil in vam bo prišepnil možno rešitev, ki se bo zdela realna. Danes pazite tudi na nekontrolirano zapravljanje.

Škorpijon

Danes boste bolj povezani z vašo strogo stranjo kot pa čustveno. Najverjetneje bo to vodilo do nekaterih konfliktov. Bodite previdni, da ne boste preveč agresivni do ljudi, ki vam bodo želeli samo pomagati. Vezane bo danes lahko doletel manjši ljubezenski šok, saj bodo dejanja vašega partnerja popolnoma neutemeljena, prav tako nekatere besede.

Strelec

Danes se boste počutili razmeroma dobro, čeprav se boste mnogi soočali z manjšimi zdravstvenimi težavami. Naj vas kratek prehlad ne vrže povsem iz tira. Današnji dan bo ugoden predvsem za to, da se lotite vprašanj, ki se dotikajo perečih tem. Zagotovo boste našli kakšne ustrezne rešitve.

Kozorog

Spoznali boste, da nekdo nalašč misli in dela prav nasprotno kot vi. Situacija se bo še poslabšala. To situacijo bi morali rešiti ali pa jo vsaj dobro nadzorujte. Poskrbite najprej za osnove, preden boste poskusili poskrbeti za kompromise z določenimi ljudmi v tej določeni situaciji.

Vodnar

Bodite pozorni na počutje in se ustavite, ko vam bo telo tako naročilo. Močna agresivna sila bo kar vrela na dan in želela, da nekaj naredite. Pazite, da boste ob vsem tem skrbni tudi do drugih. Najbolj pomembno po bo, da boste pazili, da boste poskrbeli tudi sami zase. Poslušajte svojo intuicijo in stvari se bodo izboljšale.

Ribi

Čustveno bi morali biti danes dobro. A ko bo prišlo do situacije, ko bo potrebno nekaj narediti, boste zelo neodločeni. Izkoristite fantastično možnost, ki se vam bo ponudila. Najbrž ne boste želeli nič zamuditi. Poskušajte dobiti pravi koščke sestavljanke. A še najbolje bi bilo, če bi preizkusili vse in videli, kateri vam najbolj ustreza.

Ne spreglejte