SiolNET. Trendi Glasba
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger
6. rojstni dan kluba Kurzschluss

Todd Terry, The Shapeshifters, izjemna vokalistka Teni Tinks in domačini Sharkastique Tunes

Oglasno sporočilo

Kurzschluss slavi šestletnico delovanja in organiziranja glasbenih zabav. V šestih sezonah žanrsko raznolikih zabav je gostil več kot 200 tisoč obiskovalcev in sto glasbenikov. Dvaindvajsetega decembra na najbolj pogosti lokaciji zabav, Gospodarskem razstavišču, prireja rojstnodnevno zabavo z nominirancem za grammyja Toddom Terryjem, ki je zaslužen za popularizacijo house glasbe v domačem New Yorku in po svetu. Edini slovenski pop up klub večer posveča house glasbi tudi z aktom The Shapeshifters, pevko zavidljivih razsežnosti Teni Tinks in domačo zasedbo Sharkastique Tunes. Vstopnice po rojstnodnevni ceni šest evrov vsem obiskovalcem omogoča Huawei. Na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim.

V šestih letih delovanja je edini slovenski pop up klub organiziral techno, house, edm, rock, pop, kot tudi etno dogodke. Na odrih kluba so se med več kot sto glasbeniki zvrstili tudi kralji slovenske glasbene scene Siddharta, Magnifico in Umek ter zvezdniki svetovnih razsežnosti, kot so Luciano, Dubioza kolektiv, Editors in Fatboy Slim. Prva leta obstoja je deloval kot festivalski pop up klub, ki je enkrat letno obiskal urbane lokacije. Danes se dogodki odvijajo večkrat na leto na različnih lokacijah. Kaj čaka klub v prihodnosti? "Edina stalnica ostaja žanrska raznolikost in zaveza k ustvarjanju nepozabnih glasbenih doživetij," sporočajo iz kluba Kurzschluss. Rojstnodnevni večer posvečajo house glasbi, saj je prva v vrsti elektronskih zvrsti, ki so spodbudile nastanek sodobne "clubbing" scene. Ob šestem rojstnem dnevu je Kurzschluss podprl Huawei in vsem obiskovalcem omogočil nakup vstopnic za zgolj šest evrov. Organizatorji sporočajo, da vstopnic ni na pretek in svetujejo čimprejšnji nakup.

V goste prihaja eden izmed očetov house glasbe, veliki Todd Terry, ki je skupaj s Frankiejem Knucklesom, Marshallom Jeffersonom in Davidom Moralesom poskrbel za popularizacijo house glasbe po vsem svetu. Todd Terry spretno krmari med klubskimi ritmi in komercialno glasbo, pri čemer nagovarja široko množico plesa željnih, kar dokazujejo tudi njegove zabave. Svoj neizbrisni pečat v glasbenem svetu je pustil z remiksi uspešnic svetovnih zvezd, kot so Garbage, The Cardigans, Bjork, Everything But The Girl, Jamiroquai in številnih drugih. Domačemu občinstvu je še bolj kot po sodelovanju z največjimi glasbenimi imeni na svetu poznan po svojih največjih hitih, kot so Keep On Jumpin’ in Something’s Going On.

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Pionirju house glasbe se pridružuje tudi glasbeni akt, ki je klube navduševal s hiti, kot sta Lola's theme in Back to Basics, ki se še danes odvrtijo prav na vsakem "oldies goldies" setu. Simon Marlin, ki nosi ime The Shapeshifters, spada pod okrilje Defected Records in že več kot desetletje ustvarja in navdušuje ljubitelje house glasbe po celem svetu. Sodeloval je z zvezdami, kot so George Michael, Faithless, Frankie Knuckles, Christina Aguilera in Moby. S pevskim nastopom v živo se mu bo pridružila Teni Tinks, pevka, ki je v svoji bogati karieri že sodelovala z glasbeniki, kot so Rudimental, Quincy Jones in The Jacksons. V živo bo odpela uspešnice, ki so nastale v sodelovanju z The Shapeshifters, kot sta Try My Love in When Love Breaks Down.

Za house ritme bo poskrbela tudi zasedba pretkanih didžejev Sharkastique Tunes, ki bodo postregli z večnimi plesnimi hiti v zasedbi domačih didžejev, ki jih pozna vsak klubski navdušenec.

Huawei se je usmeril v razvoj novih tehnologij, ki premikajo meje pametnih telefonov. Huawei Mate20 Pro, s povsem novo trojno kamero Leica, redefinira način fotografiranja, zato bo rojstnodnevna zabava Kurzschlussa ostala dlje časa v bolj živem spominu. Fotografije, ki jih ujame Huawei Mate20 Pro, so namreč primerljive s tistimi na profesionalni ravni. Kot podpornik aktivnega življenjskega sloga in dobrih zabav pa Huawei ne bo poskrbel samo za kakovostne fotografske spomine, temveč tudi za nižjo ceno vstopnic. Vstopnice po rojstnodnevni ceni šest evrov lahko kupite v predprodaji na vseh prodajnih mestih Eventim.

Kurcshluss

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin