Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 1. 2012,
8.37

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

napovednik glasba

Ponedeljek, 23. 1. 2012, 8.37

8 let, 3 mesece

Ta teden priporočamo: Rok'n'band in Hunstville

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
V sredo bo 15. obletnico izdaje svojega albuma praznovala skupina Rok'n'band s koncertom v Grand hotelu Union, v soboto pa bo v Kinu Šiška nastopila norveška zasedba Huntsville.

Ponedeljek, 23. januar

Za dober začetek tedna lahko obiščete Jazz Club Gajo, kjer boste vnovič priča večeru jazzovske improvizacije.

Če so vam bolj pri srcu drum'n'bass ritmi, se lahko napotite na Metelkovo v Channel Zero, kjer bo ob 22. uri nastopila ljubljansko-celjska ekipa Sinkronics, ki jo sestavljajo trije DJ-i, in sicer Jasarov, Dan Mitra in Kvizko.

Torek, 24. januar

Torkov večer bo minil v znamenju klasične glasbe, saj bo v Viteški dvorani Križank nastopila mlada, a talentirana Stefani Grbić, na klavirju pa jo bosta spremljala Aleksander Živko in Jernej Kirbiš.

Sreda, 25. januar

V dvorani Grand hotela Union bo nastopila uspešna slovenska skupina Rok'n'band, ki bo s koncertom obeležila 15. obletnico izdaje svojega prvega albuma Da padeš dol. Na odru se jim bo pridružila tudi skupina TCB Band, ki bo prepevala pesmi legendarnega Elvisa Presleyja.

V Hiši Slamič lahko obiščete večer swinga, na katerem bo nastopil Remake Swing kvartet, ki ga sestavljajo Jernej Podboj na klarinetu, Aleš Strajnar na kitari, Nikola Matošič na kontrabasu in Marjan Loborec na bobnih.

Četrtek, 26. januar

V Kinu Šiška bo nastopil kitarist in pesnik Damir Avdić, ki bo predstavil svoj novi album z naslovom Mein Kapital, v klubu Orto pa bo svoj prvenec Sunshine makes me high predstavila alternativna rockovska zasedba Sunshine Trip.

Petek, 27. januar

V celjskem Planetu Tuš se bo odvijal Baloon Party, za glasbo bo poskrbel DJ Andy. Ljubljanski klub k4 pa bo gostil nemškega producenta eksperimentalne techno glasbe Thomasa Brinkmanna.

Sobota, 28. januar

Ljubitelji elektronske glasbe se lahko odpravite v Ormož, natančneje v klub Unterhund, na prireditev Snowflake House, ki bo postregla s house glasbo. Zbrano občinstvo bodo zabavali MTHF (Matt The House Fox), Mark Safrano, Alex Sander in Al Passid.

Nedelja, 29. januar

V Kinu Šiška bo nastopila norveška zasedba Huntsville, ki bo predstavila svoj novi album For Flowers Cars and Merry Wars, na katerem gostuje tudi Hanne Hukelberg. Skupino sicer sestavljajo Ivar Grydeland, Tonny Kluften, Ingar Zach in The Sound Wiz.

V Menzi pri Koritu pa bo nastopil danski trio The Obstacles, sicer instrumentalna rockovska zasedba, ki jo sestavljajo Morten Clausen na bobnih, Thomas Feltheim na kitari in Jeppe Jarlstrøm na bas kitari.

Ne spreglejte