SiolNET. Trendi Glasba
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Saša Lendero je hudo bolna

10

termometer

Saša Lendero
Saši Lendero želimo čimprejšnje okrevanje. Foto: Mediaspeed

Slovenska pevka Saša Lendero je na družbenem omrežju Facebook razkrila, da je že dva tedna hudo bolna. Simptomi bolezni, ki jih je naštela, se sicer skladajo s pogostimi simptomi bolezni covid-19, toda pevka je zapisala, da se je že trikrat samotestirala in je bil rezultat testa vsakič negativen. Saša Lendero, sicer velika podpornica protestov proti pogoju PCT in epidemiološkim ukrepom, pravi, da ima gripo, katere pojavnosti pa Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano letos še ni zabeležil. 

"Res sem obležala in se že dobrih 14 dni borim s temperaturo, polnimi pljuči gnoja, glavobolom (vmes sem bila tudi brez vonja in okusa), ter hudo splošno utrujenostjo telesa. Vmes sem se, zaradi preostalih, tudi trikrat samotestirala in bila trikrat negativna," je v zadnji objavi na svojem profilu na družbenem omrežju Facebook zapisala Saša Lendero

Povišana temperatura, izguba vonja in okusa ter splošna utrujenost so sicer trije od štirih najpogostejših simptomov bolezni covid-19 (še en je kašelj), toda slovenska pevka je na družbenem omrežju TikTok svojim sledilcem pojasnila, da naj bi bolehala za gripo.

Gripe Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano v vzorcih, v katerih dokazujejo respiratorne viruse, letos sicer še ni zaznal, so razkrili v četrtkovi objavi na Twitterju:

Saša Lendero sicer velja za veliko podpornico boja proti epidemiološkim ukrepom in protestov proti pogoju PCT, ki so potekali zadnjih nekaj sred. Prvega se je udeležila tudi sama in zbranim na shodu zapela slovensko himno. 

Za gripo oziroma virozo sta v zadnjem času zboleli še dve znani podpornici sredini protestov: Andreja Brozović, žena pevca Wernerja Brozovića, in pevka Špela Grošelj.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin