SiolNET. Trendi Glasba
1,58

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Saga o Ambasadi Gavioli se nadaljuje: "Rešili smo jo!"

1,58

termometer

Ambasada Gavioli
Foto: Matjaž Tavčar

Usoda kultnega izolskega kluba se je, kot kaže, znova obrnila v drugačno smer - napovedano dražbo so odpovedali, v klubu napovedujejo, da bodo vrata Ambasade Gavioli kmalu spet odprta.

Zgodba izolske Ambasade Gavioli je od konca lanskega leta doživela že toliko preobratov, da spominja na ostarele glasbenike in skupine, ki vsak koncert razglasijo za svoj poslovilni.

Lani novembra je parcelo in zgradbo Ambasade od dotedanjega lastnika Mercatorja kupila družba Elektro Turnšek nepremičnine. Ekipa Fetch The Vibe, ki je organizirala dogodke v klubu, je takrat sporočila, da je novi lastnik napovedal, da ne bo nadaljeval dejavnosti ali oddajal prostora za organizacijo zabav.

Ambasada Gavioli Trendi Ambasada Gavioli po 22 letih dokončno zapira vrata

 

Nato se je zvrstilo več poskusov, da bi klub vendarle ohranili, a so se vsi izjalovili, letos poleti pa je lastnik napovedal dražbo inventarja. Tik pred zdajci so dražbo odpovedali, saj naj bi se našel kupec tako zgradbe kot inventarja, a do te prodaje ni prišlo, temveč so za sredino septembra napovedali novo dražbo.

Zdaj pa se je zgodil nov preobrat. Na strani Ambasade Gavioli na Facebooku, ki jo upravlja ekipa Fetch The Vibe, so namreč sporočili, da je dražba znova odpovedana. Še več, napovedujejo, da bodo kmalu spet odprli vrata kluba. Več informacij naj bi bilo znanih čez 14 dni.

Preberite še:

Trendi 20 let Ambasade Gavioli: kako se je spominja tisti, ki jo je oblikoval

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • Bebo2 / 12.09.2018. ob 15:51 +1 0

    a spet? vsako leto ista zgodba, da se zapira, potem se spet odpira, pa zapira itd. nonstop isto

    +1 0
delitve: 17
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin