Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 4. 2023,
12.07

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,61

8

Natisni članek

pesem glasba videospot Jan Plestenjak

Torek, 11. 4. 2023, 12.07

1 leto

Plestenjak v objemu srbske lepotice: Izpijte življenje do zadnje kaplje, kar bo, pa bo #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,61

8

Jan Plestenjak in srbska manekenka Ana Kostić | Foto Erazem Gliha

Foto: Erazem Gliha

Jan Plestenjak je konec preteklega meseca praznoval okrogli jubilej, zdaj pa je praznovanje 50. rojstnega dne zaokrožil z novo pesmijo Do zadnje kaplje. O njej je povedal, da je najbolj avtobiografska do zdaj, saj predstavlja njegov način življenja – intenzivnost na vseh področjih, tudi v ljubezni.

Jan Plestenjak je zakorakal v šesto desetletje življenja, za pesem, ki je nastala po enem izmed njegovih najtežjih obdobij v življenju, pa je posnel videospot. Režiser Mitja Božič je v njem tudi zaigral. Skladbo je tudi tokrat v celoti napisal Jan sam, pri produkciji pa je sodeloval s svojimi glasbenimi prijatelji.

"Pesem govori o tem, kako je treba ljubezen, življenje izpiti do zadnje kaplje. Vse, kar nam nudi. Vse najlepše stvari. Ne se bati, ne moreš nenehno biti le 'ziheraš'. Tudi če si kdaj ranjen, je vredno imeti brazgotino, zato da imaš življenje, polno okusov in barv," je o novi pesmi povedal Jan Plestenjak.

Jan Plestenjak
Trendi Jan Plestenjak odkrito: Brez ran je življenje brez okusa

Videospot za novo pesem Do zadnje kaplje si lahko ogledate tukaj:

Plestenjak v spotu s srbsko manekenko in drznimi avtomobilskimi manevri

Videospot, njegov že 52., so posneli na treh lokacijah, v dvorcu Gredič, vinski kleti Medot Wines in Sežani, kjer so zaradi zahtevnosti kadrov za nekaj časa zaprli tudi tamkajšnjo cesto. V nekaj kadrih videospota se je pojavila tudi srbska manekenka Ana Kostić. "Želeli smo prikazati milino in eleganco ženske, ne le njen seksapil. Ana ima vse to in zato sem jo tudi izbral. Morda je razlog, da je v svojih tridesetih in tako lažje pokaže tudi druge nianse," je povedal Plestenjak in dodal, da je bilo snemanje zaradi njene profesionalnosti lažje.

 Zaradi zahtevnosti dirkaških prizorov v spotu so morali za nekaj časa zapreti tamkajšnjo cesto. | Foto: Alan Bučar Zaradi zahtevnosti dirkaških prizorov v spotu so morali za nekaj časa zapreti tamkajšnjo cesto. Foto: Alan Bučar

V videoprizorih sta vlogo drugega para odigrala Domen Mihelič in Nika Kar, ki sta tudi cestno dirkala, za volan dirkalnega avta pa je sedel tudi režiser.

Vloga drugega para v spotu je pripadla igralcema Domnu Miheliču in Niki Kar. | Foto: Erazem Gliha Vloga drugega para v spotu je pripadla igralcema Domnu Miheliču in Niki Kar. Foto: Erazem Gliha

Jan Plestenjak in Domen Slana
Trendi Jan Plestenjak v Ljubljani pel pokojnemu bratu
Jan Plestenjak
Trendi Jan Plestenjak je spet samski
Ne spreglejte