Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
29. 8. 2019,
10.47

Osveženo pred

4 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50

1

Natisni članek

turneja Ed Sheeran glasbeniki

Četrtek, 29. 8. 2019, 10.47

4 leta, 8 mesecev

Pevec se poslavlja z odrov. Razlog: želi se družiti s svojimi mačkami

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50

1

Ed Sheeran | Foto Reuters

Foto: Reuters

Britanski rdečelasi glasbenik Ed Sheeran je oznanil, da se po koncu dve leti trajajoče turneje Divide za leto in pol umika z glasbenih odrov in medijskega blišča. Novico je sporočil kar na svojem zadnjem koncertu v angleškem mestu Ipswich.

Trendi Kje je bil Ed Sheeran pred 13 leti? Nastopal je pred enim samim poslušalcem. #video

"Mogoče veste ali pa tudi ne. Na turneji Divide sem že dve leti in danes je zadnji dan celotnega dogajanja," s temi besedami je britanski glasbenik Ed Sheeran naslovil množico v angleškem mestu Ipswich, kjer je bil odigran zadnji koncert najuspešnejše turneje v zgodovini.

Čustven konec

Kot je še povedal, je zanj zaključek turneje grenko-sladek. "To je verjetno moj zadnji nastop za naslednjih 18 mesecev," je dejal in nadaljeval: "Preden sem stopil na oder, so mi povedali, da sem na turneji pel devetim milijonom oboževalcev po vsem svetu. To je največja turneja do zdaj. Danes je bil zelo čustven dan, pa ne samo zame, ampak tudi za ljudi v zaodrju."

Ed Sheeran | Foto: Reuters Foto: Reuters

Konec turneje primerjal z ljubezenskim razhodom

Zaključek turneje je primerjal kar z razhodom "z dekletom, s katerim sta bila v zvezi več let". Ob enem je izrazil zavedanje, da je bila turneja res dolga in da je zdaj čas za zasluženi počitek, povzema stran Independent.

Ed Sheeran | Foto: Reuters Foto: Reuters

Turneja Divide je tudi uradno postala najuspešnejša glasbena turneja vseh časov. Z 260 koncerti je prinesla za več kot 775 milijonov dolarjev dobička (približno 698 milijonov evrov). Prodanih je bilo več kot 8,9 milijona vstopnic po vsem svetu.

instagram stori | Foto: Zajem zaslona: Teddysphotos Instagram Foto: Zajem zaslona: Teddysphotos Instagram Ne bodite dramatični: želim se družiti z mačkami

Seveda so se o novici, da se glasbenik za nekaj časa poslavlja z glasbene scene, razpisali vsi večji svetovni mediji, zaradi česar je kasneje bil primoran objaviti Instagram zgodbo, kjer je oboževalcem zagotovil, da ne gre v pokoj. 

"Ne grem v pokoj, za vraga. Mediji so preveč dramatični. 18-mesečni premor imam zato, da ustvarim nov album in da se družim s svojimi mačkami."

 
Ed Sheeran
Trendi Ed Sheeran (nekako) priznal, da je že poročen #video
Ne spreglejte