Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
3. 12. 2012,
18.08

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 3. 12. 2012, 18.08

3 leta, 8 mesecev

Najnovejša atrakcija housa Dimitri Vegas & Like Mike tudi na Red X-mas Partyju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Leto 2012 je bilo na sceni housa leto Dimitrija Vegasa in Like Mika. "Načrt najinih koncertov je videti kot tabla za odhode na velikem letališču. Vsak dan sva bila v drugem mestu," razlagata.

In še pred njegovim iztekom se bosta predstavila tudi v Ljubljani, na težko pričakovanem Red X-mas Partyju, ki bo 15. decembra v Dvorani Stožice. Ta bo imel letos res zvezdniško zasedbo, saj bosta množico zabavala še najbolj priljubljen didžej na svetu Armin van Buuren in legenda trancea Ferry Corsten.

Od festivala Tomorrowland do odrov po vsem svetu Leta 2010 so nadarjena brata Dimitri in Mike izbrali, da sta pripravila himno za kultni belgijski megafestival Tomorrowland, ki je eden od najbolj priljubljenih elektronskih dogodkov na svetu. Komad Tomorrow Give In je bil tako uspešen, da so ju organizatorji slovitega festivala, za katerega je letos za nakup 200.000 vstopnic na spletni strani čakalo kar dva milijona ljudi, znova prosili za sodelovanje. Odtlej sta Dimitri Vegas in Like Mike med najbolj zaželenimi house didžeji na svetu.

Njuna posebnost? Premetavanje uspešnic Dimitri in Mike rada ustvarjata novo glasbo, a precej časa jima vzame tudi izpolnjevanje želja največjim svetovnim glasbenim zvezdnikom. V svoje festivalske nastope namreč pogosto vključujeta izbor svetovnih uspešnic, na katere se poslušalci najraje zazibajo. Predelata jih na sebi lasten, eksploziven način, uspešnicam dodata svoj značilen pridih. Lady Gaga je sama zahtevala, da fanta obdelata njen singel Marry The Night, ta remiks pa si je takoj nato prislužil posebno omembo na elitnem prvem programu britanskega radia BBC. Sodelovala sta še z Jennifer Lopez in Pitbullom ("Papi"), LMFAO ("Champagne Showers"), Swedish House Mafia ("Leave The World Behind"), Tiëstom, Snoop Doggom in številnimi drugimi. Seveda pa pravita, da je to le začetek in da najboljše šele pride.

Prvič v Sloveniji na Red X-mas Partyju Dimitri Vegas in Like Mike bosta v Sloveniji nastopila prvič, a imata v naši državi že lepo število oboževalcev. Stran Red Partyja na Facebooku je ob najavi, da se letošnji božični zabavi pridružujeta tudi belgijska brata, skorajda eksplodirala od pozitivnih komentarjev in pričakovanj, kakšno nepozabno zabavo bodo pripravili tako sloviti didžeji, ki se bodo zbrali na kupu 15. decembra v Dvorani Stožice. Poleg že omenjenih zvezdnikov bodo občinstvo ogrevali še nizozemski zvezdnik Mitch Crown in domača zasedba Ele7en.

Tokratni Red X-mas Party pa bo še presegel prejšnje tri rdeče zabave, saj bo obiskovalce očaral tudi ekstravaganten plesni performans visoko nad dvorano. Vrhunske plesalke in plesalci, ki se bodo predstavili v Ljubljani, na nastopih redno spremljajo vrhunske svetovne didžeje, tovrstni spektakli pa so še posebej značilni za rojstni kraj plesnih zabav – Ibizo.

Vstopnice za Red X-mas Party gredo za med, zato si jih je najbolje čim prej priskrbeti na www.eventim.si.

Ne spreglejte