SiolNET. Trendi Glasba
0,35

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Joker Out imajo novo pesem: kako zvenijo v angleščini?

0,35

termometer

Joker Out |  | Foto: Urša Premik
Foto: Urša Premik

Dva tedna pred največjim samostojnim koncertom kariere v ljubljanskih Stožicah je skupina Joker Out predstavila skladbo Sunny Side of London, s katero napoveduje prihajajoči album v angleščini.

"Pesem Sunny Side of London je metafora za naš koncert," so povedali Joker Out, "koncertno prizorišče je namreč prostor, kjer se tako mi kot oboževalci počutimo mirno in domače, je prostor, ki sprejme vsakogar, ne glede na natančno geografsko lokacijo."

London se je v naslov prikradel na prvi turneji po Veliki Britaniji, ko je frontman skupine Bojan Cvjetićanin zjutraj skozi okno turnejskega avtobusa ujel s soncem obsijano Westminstrsko palačo, so pojasnili. Videospot pa je medtem večinoma sestavljen iz posnetkov razprodane britanske turneje in prikazuje neverjetno pristen odnos, ki ga imajo mladeniči s svojimi oboževalci.

Poglejte:

Novo skladbo bodo v živo prvič izvedli nocoj v Tampereju na Finskem, kjer bodo imeli zadnji koncert razprodane skandinavske turneje. Pred Tamperejem so nastopili v Oslu, Stockholmu, Helsinkih in Turkuju, še pred prvim koncertom so bili v Oslu posebni gostje na nastopu Elvisa Costella, s katerim so izvedli skupni singel New Wave. Na finskih koncertih se jim je pridružil finski glasbenik Käärijä, ki je svojo državo zastopal na letošnjem tekmovanju za pesem Evrovizije.

Koncerti v sklopu skandinavske turneje so zadnji, preden bodo Joker Out 6. oktobra nastopili v razprodani Areni Stožice.

Oglejte si še:

Kaarija Trendi Finski evrovizijski predstavnik navdušil z znanjem slovenščine #video Evrovizija Slovenija Joker Out Trendi Slavni glasbenik na koncertu Joker Out, v zakulisju je nazdravil z njimi Joker Out Trendi Na poslovilnem koncertu v središču Ljubljane tekle tudi solze #video
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin