Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 3. 2012,
11.36

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 6. 3. 2012, 11.36

8 let, 1 mesec

Vloge, ki so ušle velikim igralcem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Včasih ne moreš imeti vsega. Katerim superzvezdnikom so ušle spektakularne filmske vloge?

Pred kratkim je medije razburila novica, da je namesto Taylor Swift vlogo Eponine v filmski priredbi Nesrečnikov (Les Miseralbes) dobila Samantha Barks, izkušena gledališka igralka in pevka.

Jessica Biel je priznala, da ji je še vedno žal, da je zgubila vlogo Allie ob Noahu Ryana Goslinga v filmu Beležnica. Allie je zaigrala Rachel McAdams. "Te vloge sem si zelo močno želela. Takrat sem snemala Teksaški pokol z motorko in sem imela avdicijo z Ryanom Goslingom kar v svoji prikolici, vsa polita s krvjo. Režiser Nick Cassavetes me je na resno preizkušnjo pospremil na zelo zanimiv, vznemirljivo ustvarjalen način. Priložnost je splavala po vodi, zavrnili so me," je povedala Jessica Biel za novembrski Elle. Ali bi bilo med Ryanom in njo več kemije kot med Ryanom in Rachel?

Si predstavljate Bradleyja Cooperja kot Zeleno svetilko? Najbolj seksi moški na svetu po mnenju revije People se je potegoval za vlogo superjunaka, ki je na koncu pripadla kolegu Ryanu Reynoldsu. >"Imel sem priložnost preizkusiti, kar je že dovolj osupljivo. Vlogo je dobil Ryan Reynolds in tudi sam bi, če bi režiral ta film, izbral prav njega. On je popoln, tudi videti je kot superjunak," je Bradley Cooper povedal Conanu O'Brienu v oddaji The Tonight Show. Če bi Bradley dobil vlogo, svet estrade nikoli ne bi videl tako lep par, kot sta Blake Lively in Ryan Reynolds.

Johnny Depp ali Leonardo DiCaprio?

Ko že govorimo o Blake Lively – svetlolasa lepotica je pred kratkim izgubila vlogo v Soderbegovem filmu Side Effects o ženski, ki se ujame v ljubezenskem trikotniku. Dobila jo je gotska kraljica Rooney Mara.

Kako bi bila videti Kate Winslet v vlogi Bridget Jones? Z oskarjem nagrajena igralka je bila v igri za prijetno okroglo junakinjo romanov Helen Fielding, vendar so se producenti odločili, da je bila takrat premlada.

Johnnyju Deppu je vlogo v Titaniku prevzel Leonardo DiCaprio. Čeprav je Johnny dober igralec, priznajmo, da nihče razen Lea ne bi mogel tako dobro odigrati Jacka.

Matt Damon se je potegoval za vlogo Aarona v kriminalni drami Izvirni strah, ki je potem šla Edwardu Nortonu. Tudi Matt Damon bi bil dobra izbira.

Sandra Bullock in Julia Roberts sta vrstnici, zato ni čudno, da se večkrat potegujeta za iste vloge. Čeprav je Sandra izgubila vlogo v filmu Pobegla nevesta z Richardom Gerom, pa je dobila vlogo v filmu Prvak, ki jo je Julia zavrnila. Glede na to, da je dobila oskarja za vlogo, so se stvari obrnile na boljše za Sandro.

Jake Gyllenhaal je bil v igri za vlogo Ewana McGregorja v Moulin Rougeu in kot je povedal režiser Baz Luhrmann, je bil Jake zelo blizu. "Jake bi moral posneti muzikal, je čudovit igralec, ima lep glas, le kdaj bo gost oddaje Glee?" se je spraševal Luhrmann. Zamislite si pevski duet Jake Gyllenhall/Lea Michele!

Čeprav je bilo za Leonarda DiCapria zelo boleče, da je vlogo Robina v filmu Batman za vedno dobil Chris O'Donnell in ne on, zdaj verjetno ne obžaluje, da ni sodeloval v kritiško slabo ocenjenem filmu.

Brad Pitt kot Willy Wonka v filmu Čarli in tovarna čokolade? Tudi Tim Burton si tega ni mogel predstavljati.

Ne spreglejte