Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
17. 3. 2012,
10.38

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Rosie O'Donnell Oprah Winfrey

Sobota, 17. 3. 2012, 10.38

8 let

Rosie O'Donnell ostala brez svoje pogovorne oddaje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Televizijska voditeljica Rosie O'Donnel je lani s pomočjo Oprah Winfrey in njene televizijske mreže OWN znova obudila svojo pogovorno oddajo, ki jo bodo po petih mesecih predvajanja ukinili.

Rosie O'Donnell se drži sloves voditeljice brez dlake na jeziku, kot taka pa se je priljubila tudi Oprah Winfrey, ki se je odločila, da Rosie O'Donnell ponudi delo na svoji televizijski mreži OWN. Prva oddaja The Rosie Show se je predvajala lanskega oktobra, po manj kot šestih mesecih predvajanja pa se je Oprah Winfrey odločila, da oddajo popolnoma ukine.

Takšen konec bi morda lahko pričakovali, saj so se že v zadnjem mesecu pojavljale številne težave, s katerimi so se morali spoprijeti ustvarjalci oddaje The Rosie Show. Vse se je začelo, ko je po samo dveh mesecih oddaja The Rosie Show dobila novega producenta. Page Hurwitz je zamenjal Shane Farley, ki se je odločil, da se bo oddaja snemala v veliko manjšem studiu, kljub temu je snemanje še vedno potekalo pred občinstvom. Pred kratkim pa so se odločili, da oddaje ne bodo več snemali pred občinstvom, nazadnje pa so sporočili, da je oddaja ukinjena.

Rosie O'Donnell ni jezna, temveč hvaležna za priložnost

"Iz dna svojega srca se zahvaljujem Rosie O'Donnell za najino skupno pot. Z njo je bilo čudovito sodelovati, saj je vsak dan pripravila odlično oddajo. Na žalost pa je realnost drugačna, saj je pravi izziv voditi televizijsko mrežo, ki je bila ustanovljena pred več kot letom dni," je v svoji izjavi za medije zapisala kraljica pogovornih oddaj Oprah Winfrey. Na ukinitev oddaje se je odzvala tudi Rosie O'Donnell, ki je povedala: "Zelo rada sem sodelovala z Oprah, Chicago pa je neverjetno mesto. To priložnost sem sprejela z odprtimi rokami, zato nikoli ne bom pozabila prijaznosti vseh, ki so zaposleni pri OWN. Imela sem čudovito leto, čeprav bi si želela, da bi imela oddaja večjo gledanost."

The Rosie Show bo zadnjič na sporedu 30. marca, Rosie O'Donnell pa je še razkrila, da se vrača v New York.

Ne spreglejte