Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 2. 2018,
9.38

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,36

Natisni članek

turneja vrnitev Spice Girls

Petek, 9. 2. 2018, 9.38

6 let, 2 meseca

Vicotira Beckham končno popustila

Legendarne Spice Girls se konec poletja vračajo v popolni zasedbi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,36
Spice Girls | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Po mnogo ugibanjih in sestankih se bo težko pričakovana združitev nekoč nadvse priljubljene skupine Spice Girls vendarle zgodila. V obuditev skupine je namreč končno privolila tudi najbolj problematična od članic, Victoria Beckham, ki je vrnitvi na glasbene odre sprva edina nasprotovala.

Zdaj je menda dokončno dogovorjeno, da se bo nekoč nadvse priljubljena dekliška skupina The Spice Girls vrnila na koncertne odre, in sicer s turnejo konec letošnjega poletja. Skupina naj bi začela koncertirati v Veliki Britaniji in nato turnejo nadaljevala v Ameriki, poroča portal TMZ.

Snemanja novih skladb v studiu ne načrtujejo, za zdaj je menda dogovorjeno le za koncertno turnejo, kjer bodo preigravale svoje stare največje hite.

Victoria si je menda premislila zaradi denarja in zato, ker bi rada stopila iz sence svojega še vedno bolj slavnega moža Davida. | Foto: Reuters Victoria si je menda premislila zaradi denarja in zato, ker bi rada stopila iz sence svojega še vedno bolj slavnega moža Davida. Foto: Reuters V združitev pristalo vseh pet članic

In kar je za vse njihove zveste oboževalce še pomembnejše, v ponovno združitev je zdaj privolilo prav vseh pet članic, vključno z najbolj problematično Victorio Beckham. Ta je bila namreč sprva edina proti temu, da se zasedba znova odpravi na koncertno turnejo.

Razlog za to, da si je 43-letna zvezdnica premislila, naj bi bile predvsem finance in dejstvo, da hoče spet stopiti iz sence svojega še vedno nadvse slavnega moža Davida Beckhama. "Rada bi se osamosvojila. In ironično kot je, je prav to, da se priključi skupini, popolna priložnost za to," je povedal anonimni vir.

Dodal je, da je prav Vicoria, ki je po končani glasbeni karieri vso svojo energijo usmerila v razvoj svojih modnih znamk, lahko zahtevala največ denarja, kajti vse članice ne bodo plačane enakovredno.

Zadnje srečanje je obrodilo sadove - vseh pet  | Foto: Getty Images Zadnje srečanje je obrodilo sadove - vseh pet Foto: Getty Images Trendu ponovne združitve podlegle tudi "Spajsice"

V zadnjih dveh letih je opaziti trend združevanja glasbenih skupin, ki so bile priljubljene v devetdesetih letih prejšnjega stoletja. Znova so tako skupaj stopili The Backstreet Boys, pa Caught In The Act in pred kratkim tudi v Sloveniji nekoč nadvse oboževana zasedba The Kelly Family.

Konec letošnjega poletja pa se torej obeta še vrnitev skupine The Spice Girls, ki je na glasbeno prizorišče prvič stopila leta 1994, a šele dve leti pozneje zares zaslovela s takratnim hitom Wonnabe. Leta 1998 je nato zasedbo zapustila rdečelasa Geri Halliwell, kmalu za tem pa je skupina tudi dokončno razpadla.

Ne spreglejte