Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
13. 10. 2024,
8.38

Osveženo pred

11 ur, 29 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,51

Natisni članek

Natisni članek

Kevin Costner

Nedelja, 13. 10. 2024, 8.38

11 ur, 29 minut

Je Kevin Costner obupal nad vesterni? Kavbojke je zamenjal za kopalke.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,51
Kevin Costner | Foto Reuters

Foto: Reuters

Oskarjevec in ljubitelj vesternov Kevin Costner je prerijo zamenjal za deskanje na valovih. Kot glavni igralec, producent in soscenarist sodeluje pri trilerju Headhunters, katerega dogajanje je postavljeno v indonezijski deskarski raj, na otok Bali.

Kevin Costner bo zaigral v vlogi ameriškega izseljenca s skrivnostno preteklostjo, ki pristane na Baliju. Tam zbere skupino deskarjev pod vodstvom lokalnega fotografa, s katero se v iskanju popolnega vala znajde na neznanem otoku. Ta se izkaže za domovanje starodavnega plemena lovcev na glave, ki za vsako ceno varujejo svojo zemljo, je vsebino filma povzel spletni portal Deadline.

Film bo celovečerni režijski prvenec direktorja fotografije Stevena Hollerana, trenutno potekajo priprave na Havajih, kjer se bo snemanje začelo novembra. V filmu bo zaigral tudi Daniel Zovatto.

Polom z Ameriško sago, ki jo je financiral sam

Costner je zaigral v filmu Pleše z volkovi, ki je leta 1991 pobral kar sedem oskarjev, tudi za najboljši film, Costner pa je prejel oskarja za režijo. Uspeh je doživel tudi z vestern serijo Yellowstone, kjer je zaigral v vlogi družinskega patriarha. Kot režiser in glavni igralec se je več let posvečal ambiciozni seriji vesternov Obzorja: Ameriška saga, ki jo je tudi večinoma financiral iz lastnega žepa. Prva dva filma iz načrtovane štiridelne serije na blagajnah kinematografov nista beležila uspeha.

Film Obzorje
Trendi Kaj se dogaja s filmi, v katere je Kevin Costner vložil milijone?
Film Obzorje
Trendi Obzorje: Kevin Costner vrača čistokrvni vestern
Kevin Costner
Trendi Uradno je, Kevin Costner se ne bo vrnil v Yellowstone
Ne spreglejte