Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 12. 2015,
15.12

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

serija Pickbox Calista Flockhart Sally Field SiOL TV

Sreda, 2. 12. 2015, 15.12

8 let

Inteligentna družinska saga s sočnimi skrivnostmi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Od decembra si lahko na Pickboxu na SiOL TV ogledate odlično dramsko serijo Bratje in sestre, v kateri med drugim igra Calista Flockhart, nekoč znana kot raztresena Ally McBeal.

Serija Bratje in sestre (Brothers and Sisters) se odvija v deželi večnega sonca, Kaliforniji, in spremlja pisane dogodivščine ter zgode in nezgode družine Walker, ki šteje pet otrok in mamo Noro (dvakratna oskarjevka Sally Field).

Rečemo lahko, da so Walkerjevi privilegiran klan, vendar jih njihova disfunkcionalnost prizemlji na raven običajnih ljudi, zato delujejo kot družina, ki je nepretrgoma na pragu življenjske prelomnice. Dogodki jih pogosto priženejo do skrajnih meja, vendar vztrajajo pri tem, da bodo iz življenja potegnili vse najboljše.

Kdo je kdo v tej zgodbi? Rachel Griffiths smo gledali v vlogi fatalne Brende v seriji Pod rušo, v seriji Bratje in sestre pa igra Saro Walker, direktorico družinskega podjetja. Calista Flockhart, ki jo najbolje poznamo kot frfrasto odvetnico Ally McBeal, igra politično aktivistko Kitty, ki je poročena s čednim politikom.

Brat Tommy (Balthazar Getty) dela v družinskem podjetju, Kevin (Matthew Rhys) pa je nevrotični odvetnik in gej. Najmlajši brat Justin (Dave Annable) se je pravkar vrnil iz Afganistana in ima težave z odvisnostjo. Pisano paleto likov zaokrožuje mamin vseprisotni brat, ki ga igra Ron Rifkin.

Bratje in sestre ni limonada Čeprav je v družini Walker veliko zapletov, ki se ne končajo vedno srečno, so družina, ki se zna nasmejati od srca, rivalstvo in spletkarjenje za hrbtom pa sta jim tuja. Čeprav nekateri pravijo, da je serija podobna limonadam, kot sta Dallas in Dinastija, je boljši opis za to serijo inteligentna družinska saga z obilico dinamičnih in dramatičnih preobratov. Družinske skrivnosti jo naredijo le še bolj sočno.

Ne spreglejte