Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 9. 2019,
10.43

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

Natisni članek

TV Telekoma Slovenije Carrie-Anne Moss Pickbox TV-serija premiera

Sreda, 25. 9. 2019, 10.43

4 leta, 6 mesecev

TV Telekoma Slovenije

Zvezdnica Matrice v napetem lovu na serijskega morilca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06
Wisting

V videoteki Pickbox NOW si lahko premierno ogledate celotno prvo sezono nove norveške kriminalistične serije Wisting. Ta temelji na knjižnih uspešnicah The Caveman in The Hunting Dogs norveškega pisatelja Jørna Liera Horsta in prikazuje lov na ameriškega serijskega morilca, ki živi na Norveškem.

Filmi Toma Hardyja
Trendi Filmi trdoživega Toma Hardyja

Naslovni junak kriminalistične serije Wisting, detektiv William Wisting (Sven Nordin), se spopada z najzahtevnejšim in najbolj šokantnim primerom v svoji karieri.

Lovi namreč ameriškega serijskega morilca, ki živi na Norveškem, primer pa mu pomaga reševati nekdanja posebna agentka FBI Maggie Griffin, ki jo je odlično upodobila priljubljena kanadska igralka in zvezdnica trilogije Matrica Carrie-Anne Moss.

Serijskemu morilcu pot prekriža tudi Wistingova hči in novinarka na lovu za naslovnimi zgodbami Line (Thea Green Lundberg). Kmalu za tem Wistinga zaradi nekega preteklega primera suspendirajo. Kako bo reševal življenja drugih, če se mora boriti za svoj ugled in tudi za svoje življenje?

Glavni junaki serije Wisting – detektiv William Wisting (Sven Nordin, na sredini), njegova hčerka in novinarka Line (Thea Green Lundberg, na levi) in nekdanja posebna agentka FBI Maggie Griffin (Carrie-Anne Moss) – se v zasneženi norveški pokrajini podajo v lov na izmuzljivega serijskega morilca iz ZDA. | Foto: Pickbox NOW | Foto: Glavni junaki serije Wisting – detektiv William Wisting (Sven Nordin, na sredini), njegova hčerka in novinarka Line (Thea Green Lundberg, na levi) in nekdanja posebna agentka FBI Maggie Griffin (Carrie-Anne Moss) – se v zasneženi norveški pokrajini podajo v lov na izmuzljivega serijskega morilca iz ZDA. | Foto: Pickbox NOW Posebna dinamika pred kuliso slikovite norveške pokrajine

Norveško serijo Wisting odlikujejo odlični igralci, večplastni junaki, ki jih boste takoj vzljubili, in napeta zgodba, ki vas bo tako pritegnila, da serije ne boste mogli nehati gledati.

Posebno dinamiko v seriji ustvarjata sodelovanje med norveško policijo in FBI ter odnos med agentko Griffin in detektivom Wistingom, to kriminalistično poslastico o lovu na zloveščega serijskega morilca pa odlikuje tudi čudovita kulisa slikovite norveške pokrajine.

Prvo sezono serije Wisting si lahko premierno ogledate v videoteki Pickbox NOW na televiziji Telekoma Slovenije.
Kri
Trendi Kri ni voda v napeti irski seriji o zakopanih družinskih skrivnostih

Napovednik serije Wisting:

DC-jevi superjunaki
Trendi Vabljeni v razburljiv svet DC-jevih superjunakov in protijunakov

Kako gledati Pickbox NOW?

Vsebine videoteke Pickbox NOW so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte