SiolNET. Trendi Film in TV
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zdaj je uradno: Colin Farrell in Vince Vaughn v Pravem detektivu

3

termometer

Dolgo se je ugibalo, zdaj je potrjeno: v drugi sezoni serije Pravi detektiv bosta v glavnih vlogah zaigrala Colin Farrell in Vince Vaughn.

Televizijska serija Pravi detektiv (True Detective) je na začetku letošnjega leta pred male ekrane prikovala skorajda ves svet. Zasluge za neverjeten uspeh serije so ob izjemnem scenariju in režiji pripisovali tudi glavnima protagonistoma Matthewu McConaugheyju in Woodyju Harrelsonu, ki sta ustvarila dva izmed najbolj prepoznavnih televizijskih likov vseh časov. Občinstvo je še posebej presenetila McConaugheyjeva preobrazba iz deskarskega lepotca, kakršnega smo bili vajeni iz romantičnih komedij, v utrujenega in zagrenjenega detektiva Rusta Cohla.

Scenarist Nic Pizzolatto je že takoj napovedal, da bo v drugi sezoni pripovedoval povsem novo zgodbo na novi lokaciji in z novimi liki – ter novimi igralci. Vse od takrat se vrstijo ugibanja, kdo naj bi ti obrazi bili, govorilo se je o najrazličnejših profilih igralcev, od Brada Pitta in Jessice Chastain do Elisabeth Moss in Colina Farrella. No, vsaj z zadnjim so zadeli.

Televizijska mreža HBO je namreč uradno potrdila, da bo v drugi sezoni Pravega detektiva v eni od glavnih vlog nastopil prav Farrell, še eden od protagonistov pa bo na presenečenje mnogih Vince Vaughn. Prav Vaughna smo namreč podobno kot McConaugheyja do zdaj gledali predvsem v lahkotnejših filmih, Pizzolatto pa mu je zdaj namenil vlogo Franka Semyona, zakrknjenega kriminalca, ki se odloči, da bo začel živeti pošteno življenje, potem pa te načrte ogrozi umor njegovega poslovnega partnerja. Farrell bo medtem igral Raya Velcora, "umazanega" detektiva, ki je razpet med svojim skorumpiranim policijskim vodstvom in mafijo.

Zgodba se bo sicer vrtela okoli treh policistov in kriminalca, kdo bo zasedel vlogi preostalih dveh policistov, pa za zdaj še ni znano – govori se, da bo ena ženska. Snemanje se sicer začenja to jesen, serijo pa bo HBO začel predvajati januarja.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin