Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 3. 2023,
9.44

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

Matthew McConaughey filmi Planet TV

Četrtek, 23. 3. 2023, 9.44

1 leto

Ta premiera vas konec tedna čaka na Planetu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Ob koncu tedna nas na Planetu čaka tudi odlična filmska zabava. Med drugim si boste lahko premierno na slovenskih televizijah ogledali kriminalno dramo Zlato (Gold), v kateri blesti Matthew McConaughey.

V petek ob 19.45 bo na sporedu akcijska komedija Upokojeni, oboroženi, nevarni 2 (RED 2). V nadaljevanju uspešnice mora ekipa upokojenih agentov Cie tri leta po dogodkih iz prvega dela znova združiti moči, saj jih oblasti obtožijo terorističnega napada. Tokrat se Helen Mirren, Bruceu Willisu in Johnu Malkovichu pridruži tudi Anthony Hopkins.

Prizor iz filma Upokojeni, oboroženi, nevarni 2 (RED 2). | Foto: promocijsko gradivo Prizor iz filma Upokojeni, oboroženi, nevarni 2 (RED 2). Foto: promocijsko gradivo

V soboto bo po kvizu Milijonar ob 21.30 na Planetu še srčna drama Nadarjena (Gifted) s Chrisom Evansom v vlogi samohranilca Franka, ki vzgaja svojo genialno nečakinjo in se s svojo težavno materjo zaplete v boj za skrbništvo. Poleg nadarjene otroške igralke Mckenne Grace v filmu igra tudi oskarjevka Octavia Spencer, drama pa ima na spletni strani IMDb oceno 7,6.

V nedeljo ob 20. uri pa bo na Planetu kriminalna drama Zlato (Gold), v kateri igrajo Matthew McConaughey, Edgar Ramirez in Bryce Dallas Howard. Skoraj neprepoznavni McConaughey igra propadlega poslovneža Kennyja, ki se mu zaprejo vsa vrata na Wall Streetu, zato zadnji denar porabi za odpravo iskanja zlata v indonezijski džungli.

V kriminalni drami Zlato (Gold) blesti Matthew McConaughey. | Foto: promocijsko gradivo V kriminalni drami Zlato (Gold) blesti Matthew McConaughey. Foto: promocijsko gradivo

S pomočjo geologa Michaela res odkrijeta bogato zemljišče, toda za odprtje rudnika potrebujeta veliko denarja. Kenny se odpravi nazaj v ZDA, kjer vzbudi veliko zanimanje in na borzi čez noč obogati. Vendar si vsak želi odrezati čim večji kos bleščeče pogače, zato se visokoleteče sanje hitro sesujejo v prah.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. Več vsebin najdete tudi na Planeteka.si.
POROKA NA PRVI POGLED: SLOVENIJA
Planet TV Meri razkrila: Preden sva zaspala, sva … #video
Jutro na Planetu
Planet TV Umrl mu je oče, zato trenutno o poroki nerad govori #video
Jutro na Planetu
Planet TV Kako na vrtu porabiti petkrat manj vode? #video
Kolo sreče
Planet TV Se še spomnite, kdo je obračal črke v čisto prvem Kolesu sreče? #video
 
Ne spreglejte