Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
9. 10. 2016,
10.45

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,70

2

Natisni članek

Kmetija: Nov začetek intervju Planet TV resničnostni šov

Nedelja, 9. 10. 2016, 10.45

6 let, 7 mesecev

Kmetija: Nov začetek

"V šov sem prišla zaradi slave"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,70

2

Tekmovalci Kmetije | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Tiha Korošica je v šovu Kmetija: Nov začetek zdržala 30 dni. Ni se vpletala v spore in za edinega, v katerega je bila vpletena, se že zdaj kesa.

Nastja Kočunik se je raje držala bolj v ozadju in opazovala dogajanje ter mešala glave moškim. Snubcev med moškimi na posestvu je imela precej, a pravi, da med njimi ni bilo tistega pravega. Iskreno je spregovorila tudi o odnosu do Denisa, šušljalo se je namreč, da nista zgolj bežna znanca.


Oče šestih otrok iz Maribora: Lakota je bila močnejša od sočutja

Lidija po odhodu s kmetije: Ob prebiranju komentarjev sem se zjokala

Sanja je morala oditi s kmetije: Ne morem bivati ob tako hinavskih osebah

"Čarovnik" s kmetije bo ustanovil fundacijo za pomoč bolnim

"Zmagala bo Adriana, ta ženska ti lahko izkoplje grob!"

"Rekel sem ji, da je prostitutka, saj se je tako tudi obnašala"


Dogovorili ste se, da morajo prvi v areno prišleki, da jih čim prej pošljete domov. Vendar pa si potem proti Zari izbrala dvoboj moči. Zakaj si se tako odločila, mar ni bilo jasno, da je močnejša od tebe?

Na veliko je razlagala, da se boji spopada v moči. A to je bila le njena taktika. Nasedla sem ji in izgubila. Sicer smo jo zadnja dva dneva opazovala pri delu, a sem jo očitno podcenjevala.

Če bi še enkrat lahko izbirala, kaj bi izbrala?

Najverjetneje spretnost. Tam bi imela največ možnosti.

Kakšni pa se ti zdijo prišleki – Zara, Božo in Rada?

Težko rečem, premalo se poznamo. Božo je v redu, pokazal je voljo do dela in sodeloval. Z vsemi se je dobro razumel. Rada je prava katastrofa, nenehno se prepira. Zara pa je tiha, ni se najbolje vključila. Težko bi jo ocenila.

Kaj o Radi menijo preostali?

Nimajo je najraje. In verjetno bodo delali na tem, da se je čim prej znebijo. Še najbolj se je razumela z Zaro, skupaj sta bili v kuhinji in sta se zbližali. In obe sta se nam priključili šele pozneje.

Si bila razočarana, ker se Vidova skupina ni držala dogovora in sabotirala nalogo, kar bi te obvarovalo pred areno?

Bila sem razočarana. Zamerila pa jim nisem. Takrat, ko smo sklenili ta dogovor, je bilo v igri kar nekaj alkohola. Ko pa so se streznili, je bilo vse drugače. Razumem jih, ko si enkrat tako daleč, pač ne odnehaš.

"Ta izkušnja mi bo spremenila življenje. Zdaj vem, da sem živela precej lagodno življenje in bom bolj cenila hrano in udobje, ki ga imam." | Foto: Planet TV "Ta izkušnja mi bo spremenila življenje. Zdaj vem, da sem živela precej lagodno življenje in bom bolj cenila hrano in udobje, ki ga imam." Foto: Planet TV Vid je bil razočaran, ko si odšla. Tudi Tinetu ni bilo vseeno. Kaj se je pletlo med vami?

Z vsemi sem se razumela. Nisem se prepirala. Z Vidom pa sva postala res dobra prijatelja. Tudi Tine mi je bil zelo blizu. A ostalo bo pri prijateljstvu.

Kdo od fantov pa ti je bil najbolj simpatičen?

Po videzu mi je bil všeč Tine, a jaz nisem prišla v šov iskat ljubezni. Zato bo ostalo pri prijateljstvu. Je pa res, da smo se v šali razdelili na pare, a to je šlo bolj za preganjanje dolgčasa.

Kaj pa ko boste vsi na prostosti, bi se lahko ta prijateljstva razvila v kaj več?

S Tinetom? Gotovo ne.

Kaj pa Vid, on pa je jasno dal vedeti, da do tebe čuti nekaj več?

Večkrat sem mu jasno dala vedeti, naj ne pričakuje ničesar. Nisem mu dajala upanja. Mislim, da to razume in da bo to sprejel. Sicer je večkrat poskušal z objemi, poljubčki na lička … a nič več kot to.

Kaj pa tvoj odnos z Denisom, prvim zmagovalcem šova Kmetija: Nova začetek in komentatorjem Brez cenzure? Sta se res dobila na zmenku, preden si vstopila v šov?

Drži, res sva se dobila. Dober človek je, zaupal mi je, da v šovu ni lahko in da moraš biti psihično močen. A to je bilo enkraten zmenek. Ni se več ponovilo. Seveda je simpatičen, a ni fant za kakšno resnejšo zvezo. Zdi se mi ženskar in taki moški me ne privlačijo.

Kaj pa tvoji odnosi z ženskami? Meniš, da te bo Klavdija kaj pogrešala?

Težko ji bo, saj sva si bili v veliko oporo. A računam na Vida, da ji bo priskočil na pomoč.

Zadnje dni ste se precej prepirali, morda zato, ker ste se razdelili v dve skupini?

Najverjetneje je bil res to razlog za vse te spore. Tekma se je namreč šele takrat prav začela. Za malenkosti smo se sprli, a jaz sem se raje umaknila. Ta delitev je najbolj vplivala na Senada, spremenil se je. Vse mu je šlo na živce, prepiral se je in če bo tako nadaljeval, ne bo prišel daleč. Upam, da se bo spremenil.

Kdo pa je najbolje vladal?

Najboljši je bil Marjan. Znal je razdeliti delo, z vsemi se je razumel. Zanj je res škoda, da nas je moral tako zgodaj zapustiti.

Kaj pa bi popravila v svojem ravnanju na posestvu?

Eno samo stvar bi spremenila. Ko smo kuhali žganje, smo se malo napili. In takrat sem se zaradi malenkosti sprla z Ano. Upam, da mi ne bo zamerila in da se bova lahko družili tudi po šovu. Ana ni slaba, bila je kot nekakšna mama. Spodbujala nas je, zabavala. Dobro srce ima in upam, da tega ne bo kdo izkoristil. In da se ne bo kar tako vdala.

Kaj pa si med bivanjem na posestvu najbolj pogrešala?

Pogrešala sem cigarete, kavo, meso. Naličena sem rada in zato nisem bila čisto sproščena. A ni mi žal za to izkušnjo.

Kaj si obetaš na prostosti?

Zaradi slave sem prišla. Že kar nekaj časa sem doma, iščem službo in upam, da bo zdaj kaj lažje. Vzgojiteljica sem in rada bi dobila delo v vrtcu.

Komu najbolj privoščiš zmago?

Adriani. Je pridna, sposobna, delovna, iskrena. Po moje bosta v finalu Senad in Adriana. A Adriana bo zmagala.

Kaj pa si se ti naučila iz te izkušnje?

Vem, da mi bo ta izkušnja spremenila življenje. Zdaj vem, da sem živela precej lagodno življenje in bom bolj cenila hrano in udobje, ki ga imam.

Ne spreglejte