Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 12. 2013,
7.26

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

ladja triler film duhovi

Sreda, 18. 12. 2013, 7.26

5 let, 1 mesec

V načrtu triler na luksuzni čezoceanki The Queen Mary

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Podjetje Ubiquity Studios se je odločilo posneti triler, ki se bo odvijal na zgodovinski čezoceanki The Queen Mary, je sporočil predsednik podjetja Chris Carmichael.

Omenjeno podjetje bo projekt financiralo in sproduciralo, Exclusive Media pa bo poskrbel za mednarodno distribucijo filma.

Scenarij za film, ki se bo ukvarjal z zgodovinskimi dejstvi o čezoceanki in legendarnimi domnevnimi dogodki, povezanimi z duhovi na njej, bo spisal Gary Dauberman, sicer dober znanec projektov z srhljivimi/grozljivimi tematikami. Odgovoren je za film Crawlspace za studio New Line, Burst studia Mandate, za CBS Films je spisal Hellfest, sodeloval pa je tudi pri znanih franšizah Brez povratka (Final Destination) in Nočna mora v ulici Brestov (Nightmare on Elm Street).

Producirali bodo Brett Tomberlin, Andrew Trapani in Brian Gilbert. Trojka je trenutno vpletena v film Winchester Mystery House. Chris Carmichael in Connie Jordan bosta izvršna producenta.

Trenutno še neimenovani projekt naj bi začeli snemati pomladi prihodnje leto. Produkcija bo potekala na ladji The Queen Mary, ki je zasidrana v Kaliforniji v Long Beachu in v studiih Ubiquity v kalifornijskem kraju Irvine.

Carmichael je ob tem povedal: "Veseli nas, da bomo lahko gledalcem približali fascinantno zgodbo in zgodovinsko pomembnost ladje The Queen Mary. Od njenih prvih potovanj v tridesetih letih prejšnjega stoletja v vlogi luksuzne čezoceanke prek vihravega vojnega obdobja do trenutne top turistične atrakcije in hotela, verjamemo, da je Mary idealen subjekt za prikaz dramatičnega trilerja."

"Ladja ima tako bogato zgodovino, polno grandioznosti, privlačnosti, tragedij in skrivnosti, da preprosto nismo mogli izpustiti te priložnosti, da skupaj z Ubiquity in Exclusive Medio občinstva ne bi popeljali na napeto prekomorsko pustolovščino," pa je dodal Steve Sheldon, direktor, odgovoren za zabavne dogodke na krovu znane ladje.

Ne spreglejte