SiolNET. Trendi Film in TV
0,75

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tako so se gledalci Ene žlahtne štorije prelevili v igralce

0,75

termometer

Ena žlahtna štorija
Foto: Planet TV

Oboževalci serije Ena žlahtna štorija so za en dan postali igralci in se v Goriških brdih spoznali s svojimi priljubljenimi liki.

Snemanje najbolj ganljivega trenutka v letošnji sezoni Ene žlahtne štorije so lahko pospremili tudi najbolj navdušeni oboževalci te priljubljene slovenske serije. Trideset izbrancev, med njimi tudi izžrebanca nagradne igre na Siol.net, si v Goriških brdih ni zgolj ogledalo dogajanja na prizorišču snemanja, prelevili so se v igralce in ob družini Špacapan resnih obrazov prevzeli vloge žalovalcev na nenavadnem Aničinem pogrebu.

Ena žlahtna štorija Foto: Planet TV

Oboževalcem komično-romantične slovenske serije, ki so se potegovali za mesto statista v Eni žlahtni štoriji, se ni bilo treba učiti besedila. Pred odhodom so dobili le nenavaden namig: Oblečeni bodite v pogrebno črnino. Veselo bo!

Ena žlahtna štorija Foto: Planet TV

Šele na prizorišču so presenečeni ugotovili, da se bodo pridružili žalujoči družini Špacapan, ki se je poslavljala od domnevno umrle Anice, statisti pa so si morali nadeti resne obraze in se jim pridružiti. A ob hudomušnih pripombah igralcev to ni bila tako lahka naloga, kot se je sprva zdelo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin