Ryan Gosling poskrbel za govor, o katerem govori ves splet

Splet se strinja: Ryan Gosling je imel zmagovalni govor na sinočnji podelitvi zlatih globusov. Kaj je zmehčalo kolena? Ryanovo opevanje njegove izbranke Eve Mendes.

To je prvi zlati globus za Ryana.
To je prvi zlati globus za Ryana. Foto: Getty Images

Ryan Gosling je sinoči prejel zlati globus za najboljšo glavno moško vlogo v muzikalu Dežela La La, pri čemer je imel govor, za katerim vzdihujejo še nekaj ur po podelitvi.

Po tem, ko je dejal, da bi osvojeni globus morali razrezati na tri dele in da preostala dva dela pripadata soigralki Emmi Stone in režiserju Damienu Chazellu, je preostanek govora posvetil svoji partnerici Evi Mendes:

"Medtem ko sem jaz pel, plesal in igral na klavir ter doživljal eno najboljših izkušenj v filmu, je moja dama vzgajala najino hčerko, medtem ko je bila v drugo noseča, hkrati pa je še pomagala svojemu bratu pri bitki z rakom. Če ne bi prevzela vsega tega bremena, da bi jaz lahko doživel to izkušnjo, bi danes tukaj zagotovo stal nekdo drug. Ljubica, hvala ti, hčerki Amada in Esmeralda, rad vaju imam. Če smem, bi to nagrado posvetil Evinemu bratu."

Evin starejši brat Juan Carlos Mendez je umrl aprila lani, star je bil 53 let.

Skoraj spregledali poljub drugega Ryana in Andrewa Garfielda

V isti kategoriji je bil za vlogo v filmu Deadpool nominiran tudi Ryan Reynolds - njega in Ryana Goslinga, prav tako igralca, ves čas zamenjujejo (kar je v govoru omenil tudi Gosling). Ker je Reynolds izgubil proti Goslingu, mu je Andrew Garfield v tolažbo pritisnil poljub.

Zgodilo se je v trenutku, ko je Ryan Gosling hodil na oder, a ena kamera je poljub vseeno posnela:

Preberite si še:

- Kdo je domov odnesel največ kipcev
- Zakaj so igralski kolegi navdušeno pozdravili Brada Pitta
- Govor Meryl Streep, ki je prejel stoječe ovacije
- S čim je nasmejal in s čim užalil Jimmy Fallo

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano