SiolNET. Trendi Film in TV
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ricky Gervais bo zvezda prihajajoče serije Derek

1

termometer

Igralec Ricky Gervais, ki je zaslovel z vlogo v seriji The Office, se bo v kratkem predstavil v glavni vlogi serije Derek, ki se bo predvajala na britanskem kanalu Channel 4.

Uvodno epizodo serije Derek bodo predvajali naslednji mesec, v njej pa bo Ricky Gervais igral 49-letnega medicinskega brata Dereka Noakesa, ki dela v domu upokojencev. Derek se navdušuje nad živalmi, večino svojega prostega časa pa nameni iskanju avtogramov slavnih zvezdnikov. V 30-minutni epizodi pa se bo v svoji prvi televizijski vlogi pojavil tudi Karl Pilkington, sicer bolj znan kot radijski producent in avtor oddaje An Idiot Abroad. "V seriji bo Karl prvič nastopil. Malo je nervozen, vendar ne bi smel biti, saj je odličen," je povedal Ricky Gervais, ki je letos že tretjič vodil podelitev zlatih globusov.

Pilkington bo v seriji igral Derekovega prijatelja in njegovega nadrejenega, v vlogi Derekove najboljše prijateljice pa se bo preizkusila Kerry Godliman. Ricky Gervais pa bo poleg tega, da v seriji igra glavno vlogo, serijo še režiral, zanjo pa je napisal tudi scenarij.

"Channel 4 se pri tem novem projektu veseli sodelovanja z Rickyjem Gervaisom. Prvo epizodo bodo predvajali aprila. Koliko epizod bomo še posneli, bomo videli šele po prvem predvajanju," so povedali predstavniki televizije Channel 4.

Ricky Gervais je lik Dereka predstavil že pred 11 leti na edinburškem filmskem festivalu.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin