SiolNET. Trendi Film in TV
0,68

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Praznujte z Ryanom Reynoldsom! #video

0,68

termometer

TV-priporočila: Ryan Reynolds

V Kanadi rojeni zvezdnik uspešnic Odbite zabave divjega Vana in Deadpool bo v nedeljo, 23. 10., dopolnil 40 let. Preverite, katere njegove filme si boste lahko v teh dneh ogledali na malih zaslonih.

Zamenjava (The Change-Up, 2011)

[video: 60597 / Zamenjava (The Change-Up)]

Zamenjava (The Change-Up)

Zabavna komedija o dveh prijateljih, ženskarju Mitchu (Reynolds) in družinskemu človeku Davu (Jason Bateman), ki se po divji noči pijančevanja in nepremišljeno izrečeni želji zjutraj zbudita v napačnih telesih.

V soboto, 22. 10., ob 21.50 na Planet TV (programsko mesto 3* na SiOL TV, program omogoča tudi funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj).


Deadpool (2016)

[video: 58767 / ]

Marvelova akcijska pustolovščina o nevsakdanjem antijunaku, oboroženem s sposobnostmi celjenja in smislom za črn, sprevržen humor. Najuspešnejši film Reynoldsove kariere, po zaslugi katerega smo pozabili njegov nastop v Zeleni svetilki. (Več o filmu si preberite tukaj.)

Film si lahko ogledate v videoteki DKino na SiOL TV (programsko mesto 5).


Teorija kaosa (Chaos Theory, 2008)

[video: 60598 / Teorija kaosa (Chaos Theory)]

Teorija kaosa (Chaos Theory)

Frank Allen je strokovnjak za učinkovito porabo časa, ki je obseden z organiziranostjo in točnostjo. Toda ko ga nekega dne usoda prisili, da temeljito razišče nepredvidljivi svet ljubezni in odpuščanja, se njegovo življenje postavi na glavo. Bo Frank sredi čustvene zmede sposoben razbrati, kaj je v življenju res pomembno in kaj ne?

Film je bil na sporedu v ponedeljek, 17. 10., ob 20.30 in v torek, 18. 10., ob 15.20 na kanalu TV 1000 (programsko mesto 218* na SiOL TV, film si lahko ogledate s pomočjo funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.)


Hazarderja (Mississippi Grind, 2015)

[video: 60558 / Hazarderja (Mississippi Grind)]

Hazarderja (Mississippi Grind)

Kritiško hvaljena drama z Reynoldsom in Benom Mendelsohnom v vlogah kvartopircev, ki na potovanju do legendarnega tekmovanja v pokru stketa pristno prijateljsko vez. (Več o filmu si preberite tukaj.)

Film si lahko ogledate v videoteki DKino na SiOL TV (programsko mesto 5).


Odbite zabave divjega Vana (Van Wilder: Party Liaison, 2002)

[video: 60599 / Odbite zabave divjega Vana (Van Wilder: Party Liaison)]

Odbite zabave divjega Vana (Van Wilder: Party Liaison)

Vanu Wilderju je na univerzi tako všeč, da tudi po sedmih letih študija noče diplomirati. Dekleta si želijo njega, fantje si želijo biti on. Vse to se spremeni, ko se Vanov oče odloči, da ne bo več podpiral sinove lenobe, za nameček pa mladenič ravno takrat spozna šolsko novinarko, ki namerava razkriti resnico o njem.

Film si lahko ogledate v videoteki VOYO (programsko mesto 239 na SiOL TV).


 *Velja za komunikator BOX.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 14
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin