Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
2. 9. 2019,
20.17

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

zgodovina TV-serija dramska serija Epic Drama TV Telekoma Slovenije

Ponedeljek, 2. 9. 2019, 20.17

4 leta, 6 mesecev

September na Epic Drama

Nevarno prikrivanje resnice o NLP-jih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23
September na Epic Drama | Modro knjigo, ZF-serijo o preiskovanju neznanih letečih predmetov s strani Vojnega letalstva ZDA, je navdahnil resničen istoimenski projekt. | Foto Benijay Rights

Modro knjigo, ZF-serijo o preiskovanju neznanih letečih predmetov s strani Vojnega letalstva ZDA, je navdahnil resničen istoimenski projekt.

Foto: Benijay Rights

Na TV-programu Epic Drama domujejo najboljše in najbolj epske zgodovinske dramske serije. Preverite, katere vrhunske vsebine bomo na njem lahko spremljali septembra.

Od vrtca do diplome
Trendi Od vrtca do diplome
Projekt Modra knjiga

Premierno od četrtka, 19. septembra, ob 21. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 10 x 60 min. │ Foto: Benijay Rights

 | Foto: Premierno od četrtka, 19. septembra, ob 21. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 10 x 60 min. │ Foto: Benijay Rights

V tej novi razburljivi znanstveno-fantastični seriji sta glavni vlogi odigrala Aidan Fillen (Igra prestolov) in Michael Malarkey (Vampirski dnevniki, Zaprisega), na male zaslone pa se vrača tudi nadarjena Ksenia Solo, ki jo dobro poznamo po njeni upodobitvi Peggy Shippen v seriji Preobrat: Washingtonovi vohuni.

September na Epic Drama | Foto: Po navdihu resničnega projekta Modra knjiga je dogajanje v tej razburljivi seriji postavljeno v čas hladne vojne in začetke razvoja atomske dobe, govori pa o preiskovanju NLP-jev v Vojnem letalstvu Združenih držav Amerike.

Izvrsten astrofizik dr. J. Allen Hynek sodeluje pri tajnem vladnem programu skupaj s stotnikom Michaelom Quinnom.

V prizadevanjih, da bi odkril resnico o seriji skrivnostnih videnj, bo dr. Hynek postopoma prišel do spoznanja, da je ujet sredi daljnosežnega in nevarnega primera prikrivanja resnice, ki bo pahnila njega in njegove najbližje v veliko nevarnost.

September na Viasat Explore
Trendi Kako se bo razpletla najrazburljivejša sezona Žadaste mrzlice?
Murdochove skrivnosti

Premierno vsak dan med tednom od ponedeljka, 2. septembra, ob 19.30. │ Sezona: 6. │ Št. epizod: 13 x 60 min. │ Foto: ITV Global

 | Foto: Premierno vsak dan med tednom od ponedeljka, 2. septembra, ob 19.30. │ Sezona: 6. │ Št. epizod: 13 x 60 min. │ Foto: ITV Global

Ustvarjalci serije Murdochove skrivnosti so se v šesti sezoni potopili še globlje v bogato kulturno in družbeno zgodovino Toronta. V eni od epizod bo nastopil mladi Winston Churchill, ki je v resnici obiskal to mesto v tistem času, v seriji pa se bo pojavil tudi sir Arthur Conan Doyle.

Dogajanje v šesti sezoni se začne leta 1900, ko je detektiv Murdoch končno pripravljen uživati sadove zasebnega in poklicnega življenja, dr. Julia Ogden pa začenja novo kariero kot psihiatrinja v ženski umobolnici v Torontu.

September na Epic Drama | Foto: Potem ko sta si William in Julia končno izpovedala globoko ljubezen, spoznata, da se morata spopasti z novimi izzivi, če želita ostati skupaj. Crabtreejeva uspešna preiskovanja krepijo njegovo samozavest in hkrati njegovo osvajanje dr. Grace.

Murdoch bo na lastne oči priča začetku letalskih poletov, ko se bo poglobil v visokoletečo in daljnosežno zaroto. Prizadeval si bo oprati ime mladega Winstona Churchilla, poskušal bo preprečiti smrtonosen napad s strupenim plinom nevarnega blazneža, obiskal bo skupnost naturistov ter doživel srečanje s prikaznijo v Queen's Parku.

V šesti sezoni bo nastopil tudi sir Arthur Conan Doyle, ko se bo njegov domnevno izmišljeni lik detektiv Sherlock Holmes znašel kot osumljenec v primeru nasilnega ropa.

Sezona se bo končala s šokantnim umorom osebe v ožjem Murdochovem krogu, glavni osumljenec pa bo nekdo, ki mu je še toliko bliže.

September na Viasat History
Trendi Barvne podobe 2. svetovne vojne in duh Egipta
Drama 2. svetovne vojne

Vsako nedeljo od 8. septembra ob 20.15. │ Foto: ITV Global

 | Foto: Vsako nedeljo od 8. septembra ob 20.15. │ Foto: ITV Global

Prvega septembra 1939 je Adolf Hitler vdrl na Poljsko, kar je povzročilo izbruh 2. svetovne vojne. Ob 80. obletnici tega dogodka bodo na programu Epic Drama predvajali oddaje na temo 2. svetovne vojne, kot so Podmornica, Četa X in The Line (Un Village Français).

September na Viasat Nature
Trendi Zvezdnik Gospodarja prstanov nas znova vabi v divjino

Napovednik serije Projekt Modra knjiga:

Šest vročih serij v videoteki Pickbox NOW
Trendi Šest vročih serij, ki jih ne smete spregledati

Program Epic Drama je na televiziji Telekoma Slovenije na programskem mestu 251, program Epic Drama HD pa na programskem mestu 252.*

Prvi je vključen v programski opciji STANDARD in MEGA HD, drugi v programsko opcijo MEGA HD, oba programa pa omogočata funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.

Če želite izvedeti podrobnosti o posameznih vsebinah in preveriti natančen čas njihovega predvajanja, obiščite najzanesljivejši TV-spored programa Epic Drama.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte