Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 7. 2018,
4.00

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,16

8

Natisni članek

Planet TV Mesut Özil Amine Gülşe Ne izpusti me turške serije

Sreda, 4. 7. 2018, 4.00

5 let, 6 mesecev

Nemški nogometaš in turška lepotica takoj po prvenstvu pred oltar

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,16

8

Amine in Mesut | Foto Instagram

Foto: Instagram

Čeprav sta skupaj šele leto in pol, sta se nemški nogometni reprezentant Mesut Özil in njegova izbranka, manekenka in igralka Amine Gülşe, že pripravljena sprehoditi do oltarja. Menda naj bi poroka sledila takoj po koncu svetovnega prvenstva.

Lepo Amine Gülşe lahko vsak dan spremljate tudi na Planet TV v novi napeti turški seriji Ne izpusti me, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 18.30 in ob koncih tedna ob 19. uri.

Nemški Bild je že pred časom poročal, da ima nemški nogometaš Mesut Özil po koncu svetovnega prvenstva v nogometu pomembne načrte. Z zaročenko Amine Gülşe – turško manekenko in igralko, ki jo lahko vsak dan na Planet TV gledate v novi turiški telenoveli Ne izpusti me – se menda namerava sprehoditi do oltarja.

 

A post shared by Mesut Özil (@m10_official) on

Par je sicer skupaj šele leto in pol, na začetku sta svojo zvezo skrbno skrivala. Turška lepotica je za medije zvezo kar nekaj časa celo zanikala in trdila, da sta z nemškim nogometašem turških korenin le dobra prijatelja. A nato sta očitno imela dovolj skrivanja in končno priznala, da sta zaljubljena. Še več, že po nekaj mesecih poznanstva sta se v javnosti začel pojavljati z ujemajočima se zaročnima prstanoma, poroka pa naj bi se zgodila že to poletje.

Tolgahan Sayışman
Trendi Je to novi Christian Grey?
Amine Gülşe
Trendi To je lepotica, ki greje posteljo znanemu nemškemu nogometašu #video #foto

Glede na to, da je pred nekaj meseci eden najboljših nemških nogometašev podpisal triletno pogodbo za angleški nogometni klub Arsenal – tedensko naj bi v žep pospravil vrtoglavih 347 tisoč evrov in tako postal najbolje plačani nogometaš v klubu – sta zaljubljenca razpeta med Londonom in Istanbulom. Mesut naj bi si tako že ogledoval rezidence v Istanbulu, kjer bi lahko z Amine bivala, ko bosta čas preživljala v Turčiji.

 

A post shared by Mesut Özil (@m10_official) on

V seriji, kjer je Mesutova lepa Amine zaigrala glavno vlogo, pa je vedno bolj napeto. Bo ljubezen med glavnima likoma Nur in Yigitom zdržala vse spletke in pasti, ki jima jih je nastavila usoda? Ali ju bodo okoliščine ločile za vedno?

Preverite že danes v novem delu turške serije Ne izpusti me, ki jo spremljate na Planet TV od ponedeljka do petka ob 18.30 in ob sobotah ter nedeljah ob 19. uri.
Planet TV Kdo je kdo v seriji Ne izpusti me
Ne spreglejte