Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
31. 1. 2019,
7.00

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Blitz PR članek

Četrtek, 31. 1. 2019, 7.00

5 let, 3 mesece

Ko posvojitev otrok postane komična

NAPOVEDUJEMO: družinska komedija INSTANT DRUŽINA

Oglasno sporočilo

Februarja v kinematografe prihaja družinska komedija, ki razkriva tegobe in radosti staršev, ki posvojijo tri otroke. V vlogi očeta se bo predstavil Mark Wahlberg, v vlogi matere pa Rose Byrne, ki jima družinska komična dinamika ni tuja, saj sta že zaigrala v družinskih komedijah – Wahlberg v dveh delih komedije Očka proti fotru, Byrnova pa v obeh delih komedije Sosedi.

Karatnanija Cinemas | Foto:

Komedijo Instant družina je režiral Sean Anders, napisal pa je tudi scenarij. Navdih je črpal prav iz svojega življenja, saj sta z ženo posvojila tri otroke. Wahlberg pri filmu sodeluje kot producent, v vlogi najstarejše posvojene hčerke se predstavi Isabela Moner (ki je lani zaigrala v akcijskem spektaklu Transformerji: Zadnji vitez), igralski ekipi pa se pridruži tudi oskarjevka Octavia Spencer v vlogi socialne pedagoginje.

Družinska komedija INSTANT DRUŽINA bo v naših kinematografih na rednem sporedu od 7. februarja 2019, do takrat pa si lahko ogledamo PRVI NAPOVEDNIK.

O ZGODBI:

Zakonca Pet (Mark Wahlberg) in Ellie (Rose Byrne) prenavljata veliko hišo, o naraščaju pa še ne razmišljata. Ko ju prijatelj zbode, da otrok ne bosta imela, se začneta poigravati z idejo, da bi otroka posvojila iz rejništva. Ko se odločita za posvojitev najstnice, ugotovita, da ima mlajša brata in sestro, in tako posvojita vse tri. Ob prihodu v hišo pa se začne razburljivo privajanje na nov dom in drug na drugega. Jim bo uspelo preseči začetne težave in zaživeti kot družina?

Navdih za komedijo je režiser in scenarist Sean Anders črpal iz lastnega življenja. Več let sta bila z ženo prepričana, da si otroka ne moreta privoščiti, ko pa sta resno začela razmišljati o naraščaju, sta se odločila, da ga posvojita. Posvojila sta kar tri - sestro in bratca, ki so bili v rejništvu, saj je imela njihova biološka mati težave z drogami. Ob začetnih strahovih in zadržkih sta novopečena starša kmalu spoznala, koliko otrok je v reji in čakajo na starše, ki lahko skrbijo za njih. "Izkušnja s privajanjem otrok na skupno življenje je bila naporna, nerodna, razburjajoča, neprijetna in frustrirajoča, a vse to je v redu," je režiserjevo sporočilo, ki ga želi deliti s svetom.

Karatnanija Cinemas | Foto:

ZANIMIVOSTI:

Režiser Sean Anders in Mark Wahlberg sta že sodelovala, in sicer v komedijah Očka proti fotru in Očka proti fotru 2 - prvi kot režiser, drugi kot glavni igralec. Tudi igralca Isabela Moner in Mark Wahlberg sta že igrala skupaj, pred komedijo Instant družina sta lani zaigrala v zadnjem delu akcijskega spektakla - Transformerji: Zadnji vitez.

IGRALSKA ZASEDBA: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Octavia Spencer, Isabela Moner, Eve Harlow, Julie Hagerty, Charlie McDermott

REŽIJA: Sean Anders

SCENARIJ: Sean Anders in John Morris

PRODUCENTI: Mark Wahlberg, Sean Anders, Stephen Levinson, John Morris, David Womack

IZVRŠNA PRODUCENTKA: Helen Pollak

ŽANR: družinska komedija


Naročnik oglasne vsebine je KARANTANIJA CINEMAS, d. o. o.

Ne spreglejte