Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 12. 2017,
13.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča HBO

Natisni članek

advertorial HBO GO

Četrtek, 21. 12. 2017, 13.00

2 meseca, 1 teden

Najboljše serije in filmi, ki vas bodo prikovali pred ekran

Vsebino omogoča HBO

Še pred koncem leta si privoščite malo drugačno multimedijsko doživetje, in sicer z napetimi in najbolj priljubljenimi serijami, ki so zaznamovale iztekajoče se leto, ali tistimi, ki so se zapisale med legende. Ste za znanstveno fantastiko, kultni sprehod v oddaljeno mesto ali morda za zgodovinske spletke?

Tabu | Foto: Si predstavljate, da bi lahko ob vsaki prosti minuti dneva, ne glede na to, kje ste, vklopili svojo najljubšo serijo? In si predstavljate še nekaj boljšega: da bi bile vse najboljše televizijske serije na voljo na enem mestu – od tistih najbolj kultnih pa do najnovejših produkcij? Da, vse to je na voljo prek internetne storitve videa na zahtevo HBO GO.

Da boste premiere najboljših serij gledali na enem mestu in to istočasno z ameriško premiero ter da boste z nekaj kliki našli film, ki si ga že tako dolgo želite ogledati, ne smete spregledati ponudbe HBO GO.

hbo go | Foto:

HBO GO je namreč ZDAJ na voljo NEPOSREDNO KAR PREK SPLETA – brez vezave, brez omejitev!

Preizkusite HBO GO en mesec brezplačno in se potopite v najboljše serije online.

Vse, kar potrebujete, je samo internetna povezava.

#Najboljše serije vseh časov na enem mestu

Na HBO GO najboljših serij nikoli ne zmanjka. Lahko izbirate po žanru ali najljubših igralcih, lahko se prepustite intuiciji ali izberete tiste, ki so med gledalci najbolj priljubljene.

HBO GO je nedvomno najboljše multimedijsko stičišče, kjer lahko kadarkoli in sicer prek računalnika, tablice, Adroid in Apple Smart phona, Smart TV-ja, Apple TV-ja, igralni konzole in chromecastua priklopite na svojo najbolj priljubljeno serijo. Tako je, HBO GO je dostopen kjerkoli: potrebujete samo napravo, ki se poveže s spletom in ... Akcija!

In če naštejemo samo nekatere, ki so v zadnjih letih požele največji uspeh, potem so vaša nova filmska doživetja v prihodnjih mesecih zagotovo zapečatena:

 

Igra prestolov | Foto: IMDb Foto: IMDb #Igra prestolov: Osma sezona mega uspešne serije se na male ekrane vrača konec leta 2018, pred tem pa si napeto dogajanje v uspešni franšizi ogledate v eni sapi – prek spleta in najboljšega filmskega ponudnika HBO GO.

 

 

Westworld | Foto: #Westworld: napet epski znanstveno-fantastični vestern se odvija v mestu Westerworldkjer živijo brezčutni roboti in kjer obiskovalci počnejo karkoli se jim zahoče. Izvrstna filmska zasedba je tista, ki še bolj prepriča k ogledu: Anthony Hopkins, Sidse Babett Knudsen, Ed Harris in Evan Rachel Wood. Šokantna, provokativna in napeta - to je serija, ki napoveduje naslednje poglavje človeštva.

 

Tabu | Foto: #Tabu: Temačno nadrealistična serija "Tabu" spremlja pustolovca Jamesa Keziaha Delaneyja (Tom Hardy), moža, ki je bil na koncu sveta in se v domovino vrne nepovratno spremenjen. Potem ko so mislili, da je mrtev, se iz Afrike vrne v London, kjer je podedoval tisto, kar je ostalo od mogočnega očetovega ladijskega imperija. Rad bi na novo začel življenje, vendar je zapuščina očeta strupeno darilo. Sovražniki prežijo za vsakim vogalom in James se mora znajti na čedalje bolj zapletenem ozemlju, da bi se izognil smrti.

 

Deklina zgodba | Foto: #Deklina zgodba: Po knjižni predlogi klasičnega romana avtorice Margaret Atwood zgodba prinaša življenje v distopični družbi Gilead, totalitarnem režimu, ki je bil nekoč znan kot Združene države Amerike. V luči okoljske katastrofe in ob čedalje nižjem številu rojstev Gilead vodi sprevržena fundamentalistična vlada, ki se skuša z vojaško politiko "vrniti k tradicionalnim vrednotam". Kot ena redkih preostalih plodnih žensk je Offred (Elisabeth Moss) zaposlena kot dekla v gospodinjstvu Poveljnika in pripada kasti žensk, prisiljenih v spolno podrejenost v zadnjem obupanem poskusu režima, da bi vnovič poselili svet. V strašljivi družbi bližnje prihodnosti se mora Offred spretno prilagajati zahtevam Poveljnikov, se soočati z njihovimi krutimi ženami, domačimi sodelavkami in drugimi deklami. Vsakdo je lahko vohun za Gilead in Offred ima le en cilj: preživeti ter najti svojo hčer, ki so ji jo nekoč odvzeli.

Prebrskajte ponudbo hbogo.si, kjer je na voljo več kot štiri tisoč ur serij, filmov in najlepših risank za naše najmlajše.

Na HBO GO so na voljo najnovejše serije, ogledate pa si lahko tudi tiste kultne, ki se jih nikoli ne naveličamo.

Nova serija, ki vas bo popeljala v svet vitezov

Zaton vitezov | Foto:

Na HBO GO je vedno na voljo nekaj novega. Te dni si lahko ogledate premiero uspešne serije Zaton vitezov, ki vas bo popeljala v skrivni svet najmogočnejšega in najbogatejšega vojaškega reda v srednjem veku. Posvečeni vitezi templjarji naj bi varovali najdragocenejše relikvije krščanstva in branili verske vrednote. V desetih epizodah vas bodo skozi zgodovinske spletke popeljali Tom Cullen, Pádraic Delaney in Simon Merrells.

Viktorija | Foto:

Miniserija Smodnik

Smodnik HBO | Foto: Smodnik (Gunpowder) je serija v treh delih, ki nam bo osvetlila ozadje spodletelega atentata na angleškega kralja Jakoba I. iz hiše Stuartov leta 1605. Atentatorja Roberta Catesbyja igra Kit Harington iz serije Game of Thornes, ob njem pa igrajo še Shaun Dooley, Mark Gatiss, Liv Tyler, in Peter Mullan. Smodnik je hitri triler, ki se odvija v 17. stoletju, spremlja zakulisno dogajanje zgodovinske "Smodniške zarote", like, ki so sodelovali pri njej, njihovo zbiranje potrebnih virov in ovire, na katere so naleteli.

Od najboljših serij do najbolj napetih filmov

HBO GO je odlično razvedrilno središče, kjer boste na vsakem koraku našli nekaj zase – če si boste želeli ogledati serijo, film, dokumentarec ali animirano risanko. Na HBO GO si lahko ogledate že videne legendarne serije, kot so Seks v mestu, Dexter in Sopranovi, ali najnovejše uspešnice, ki so gledalce po vsem svetu že prikovale pred male zaslone. Lahko pa dolge zimske večere popestrite tudi z zanimivimi filmskimi večeri, saj je na HBO GO na voljo široka izbira filmskih uspešnic, tudi slovenske produkcije, da bo še bolj veselo in živahno, pa bo poskrbela paleta najboljših animiranih filmov. Na svoj račun bodo prišli tudi vsi ljubitelji dokumentarnih filmov.

troli | Foto:

In prav december je pravi čas za čudovita družinska doživetja, tudi ob gledanju zabavnih animiranih filmov. HBO GO ponuja pestro izbiro najbolj bombastičnih animiranih filmov, na voljo pa so tudi največji Disneyjevi klasiki. Obudite spomin z ogledom legendarnega Bambija, Sneguljčice ali Pepelke in se prepustite neverjetnim dogodivščinami najnovejših, kot na primer Troli, Kung fu Panda 3 in Ledena doba veliki trk.

Zakaj izbrati HBO GO?

Več kot štiri tisoč ur najboljših serij in filmov s slovenskimi podnapisi.

Hit serije, najboljši hollywoodski blockbusterji in najbolj zaželene otroške vsebine za vse starosti.

Ne spreglejte