Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 11. 2014,
16.12

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Planet TV voditeljica

Torek, 11. 11. 2014, 16.12

8 let

Mladim talentom bo pri sestavi koreografije pomagala voditeljica Azra Selimanović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Glasbeni šov Razred talentov na Planet TV, v katerem ne bo izpadanja ali negativnih ocen, bo povezovala voditeljica Azra Selimanović, ki bo priskočila na pomoč tudi pri koreografiji.

Z glasbo obarvan šov Razred talentov (Master Class) bo to jesen prinesel svež veter na slovenske televizije, saj koncept obljublja, da bo šlo za prvi šov, kjer se nadarjenim mladim pevcem starim, od osem do 14 let, ne bo treba bati morebitnega izpadanja, kot je to značilno za veliko večino tovrstnih televizijskih oddaj.

Če smo pred dnevi že razkrili žirijo omenjenega šova, ki jo sestavljajo znana imena iz sveta glasbe Katarina Habe, Aleksander Mežek, Alenka Godec in Tomi Meglič, vam tokrat predstavljamo voditeljico Azro Selimanović, ki bo poleg povezovanja poskrbela tudi za pomoč mladim talentom pri koreografiji.

Prepričal jo je koncept, ki ne zatira mladih talentov Azra Selimanović je slovenski javnosti poznana kot voditeljica ter uspešna plesalka in koreografinja, ki jo še posebej veseli delo z otroki. Kot nam je dejala med snemanjem promocijskih fotografij, je prav delo z otroki njena strast. V veselje ji je, da sodeluje v projektu, ki poskuša na vse načine spodbuditi talente in jih ne zatira.

Azra bo v šovu Razred talentov kot izkušena plesalka in koreografinja poleg voditeljske vloge prevzela tudi delo koreografinje za nastope mladih pevcev. "Ko smo videli, kako Azra sodeluje z otroki, kako radi jo imajo, so se dvomi glede voditeljice Razreda talentov razblinili. Azra zna nastopati, ima voditeljske izkušnje, najpomembnejše pa je, da se je ujela z njimi in bo poleg štirih žirantov tudi ona njihova mentorica, predvsem pa zaupnica," je izbor Azre za voditeljico pokomentiral programski direktor Planet TV Gorazd Slak. Od jazz baleta do hip hopa Svojo plesno pot je Azra pri devetih letih začela v plesni šoli Urška, tam pa je ostala še naslednjih 23 let. Svoje prve plesne korake je naredila pod vodstvom Mimi Marčac Mirčeta, pri kateri je plesala jazz balet še nadaljnjih deset let.

Pozneje je svoje znanje čez lužo dopolnjevala še s hip hopom, pri čemer so ji pomagali številni priznani koreografi. Danes se lahko pohvali s številnimi kreativnimi dosežki in lastno plesno šolo, kjer svoje bogato znanje in izkušnje predaja mlajšim generacijam.

Ne spreglejte