Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 2. 2018,
9.17

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,28

1

Natisni članek

Marlon Brando Richard Pryor Quincy Jones

Petek, 9. 2. 2018, 9.17

2 leti, 4 mesece

Marlon Brando in Richard Pryor sta bila ljubimca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,28

1

Marlon Brando, Richard Pryor | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Vdova igralca Richarda Pryorja je potrdila navedbe znanega glasbenega producenta, da sta bila njen pokojni mož in Marlon Brando v 70. letih ljubimca.

"Bila so sedemdeseta! Droge so bile takrat še dobre, še posebej quaaludi (močna pomirjevala, op. p.). Če si vzel dovolj kokaina, si bil pripravljen pof...i tudi radiator in mu zjutraj poslati rože," je za spletni tabloid TMZ izjavila Jennifer Lee Pryor, vdova znanega komika Richarda Pryorja.

Jennifer Lee Pryor namerava letos objaviti dnevnike pokojnega moža. | Foto: Getty Images Jennifer Lee Pryor namerava letos objaviti dnevnike pokojnega moža. Foto: Getty Images S temi besedami se je odzvala na navedbe znanega glasbenega producenta Quincyja Jonesa, ki je v nedavnem intervjuju za New York Magazine postregel s kar nekaj (milo rečeno) odmevnimi izjavami. Med drugim je tako dejal, da so bili Beatli najslabši glasbeniki na svetu, in razkril, da se je nekaj časa videval z Ivanko Trump, obregnil pa se je tudi ob spolno življenje Marlona Branda. "Pof...l bi karkoli. Karkoli! Poštni nabiralnik. Jamesa Baldwina. Richarda Pryorja. Marvina Gaya," je izjavil.

"Richardu ob teh izjavah ne bi bilo prav nič nerodno," je Jonesove navedbe za TMZ komentirala Pryorjeva vdova. Kot je dejala, je bil legendarni komik vedno povsem odkrit glede svoje biseksualnosti in je svoje spolne dogodivščine podrobno opisal v svojih dnevnikih, ki jih namerava Jennifer Lee Pryor letos objaviti.

Richard Pryor je umrl leta 2005, poročen je bil kar sedemkrat, in to s petimi različnimi ženskami - z Jennifer sta se recimo poročila leta 1981 in se ločila po letu dni, nato pa sta se leta 2001 spet poročila in ostala skupaj do njegove smrti.

Marlon Brando je umrl leta 2004. Poročen je bil trikrat, ob tem pa je imel vrsto zunajzakonskih afer. Leta 1976 je izjavil, da je "tako kot številni moški" imel tudi homoseksualne izkušnje. "Ni me sram, nikoli se nisem kaj veliko ukvarjal s tem, kaj si drugi mislijo o meni".

Ne spreglejte