SiolNET. Trendi Film in TV
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Katarina Čas spet v zvezdniški filmski zasedbi

1

termometer

Beogradu je padla prva klapa znanstvenofantastičnega trilerja The Rift, v katerem bo Katarina Čas nastopila v vlogi tajne agentke.

Katarina Čas je v Beogradu začela snemati film The Rift, znanstvenofantastični triler, ki nastaja v srbsko-slovensko-korejski produkciji in pod režisersko taktirko Dejana Zečevića. Scenarij pa je delo Barryja Keatinga in Milana Konjevića.

S slovensko igralko, tokrat v vlogi tajne agentke, bosta nastopila tudi srbski igralec Dragan Mičanović in obraz ameriških televizijskih serij Monte Markham.

Z newyorške rdeče preproge na snemanje v Beograd Katarina Čas je na snemanje, ki se je začelo v Beogradu, nadaljevalo pa se bo tudi na lokacijah v Pančevem, prišla naravnost z rdeče newyorške preproge, s premiere drame Danny Collins, kjer je igrala ob boku hollywoodskega zvezdnika Ala Pacina.

Pred filmsko ekipo pa so zdaj trije tedni snemanja.

Nevarnost iz vesolja Zgodba govori o ameriških in srbskih agentih na misiji: s ciljem zavarovati podatke iz padlega ameriškega vojnega satelita. Preobrat se zgodi, ko prispejo na kraj padca, kjer jih namesto satelita pričaka nekaj drugega. Nekaj sovražnega, kar prihaja iz vesolja.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin