SiolNET. Trendi Film in TV
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Jurski park 4 prihaja junija 2015, zdaj kot Jurski svet

4

termometer

Na začetku poletja je pricurljala vest, da bo studio Universal Pictures zamaknil snemanje četrtega dela Jurskega parka.

Eden od glavnih razlogov je bil, da pač niso želeli hiteti s snemanjem, prav tako pa so želeli režiserju Colinu Trevorrowu priskrbeti dober scenarij in tako ustvariti dober, ne, izjemen film.

Kmalu zatem je studio objavil, da bodo dinozavri svetu spet zavladali leta 2015, zdaj pa je objavil tudi datum premiere filma – 12. junij 2015. Film tudi ni več naslovljen Jurski park 4 (Jurassic Park 4), temveč Jurski svet (Jurassic World).

Zgodba tretjega nadaljevanja v seriji filmov o krvoločnih dinozavrih bo spet postavljena na otok, kjer se je vse začelo, Islo Nublar. Jurski park (ali morda zdaj z imenom Jurski svet) je dejansko zabaviščni park, kot si ga je v prvem delu zamislil ekscentrični bogataš John Hammond. In to varen zabaviščni park, ki ga vsako leto obišče deset milijonov zabave željnih pustolovcev. Varen, vse dokler se nekaj ne zalomi. Vsaj ponavadi je tako v takšnih filmih …

Steven Spielberg, režiser prvih dveh delov, Jurskega parka in Jurskega parka: Izgubljeni svet, bo tokrat v vlogi producenta.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin