SiolNET. Trendi Film in TV
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Jake Gyllenhaal v policijski drami End of Watch

2

termometer

Na filmska platna se jeseni vrača 31-letni igralec Jake Gyllenhaal, ki ga bomo videli v drami End of Watch, v kateri bo igral losangeleškega policista Taylorja.

Film End of Watch je policijska drama, katere pozornost je namenjena dvema losangeleškima policistoma, Taylorju (Jake Gyllenhaal) in Zavali (Michael Peña). Policista se vsak dan spoprijemata s številnimi nevarnostmi, saj patruljirata v najnevarnejših predelih Los Angelesa. Še več, zaradi njune mladosti sta v marsikateri situaciji tudi preveč samozavestna in pogumna. Njuno vedenje ju popelje med najbolj nasilne in maščevalne tolpe, kar jih Los Angeles premore, zaradi česar je ogroženo njuno življenje in življenja njunih družin.

Pred kratkim so ustvarjalci filma predstavili tudi uradni napovednik, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Film Davida Ayersa z odlično igralsko zasedbo

David Ayers, ki je prispeval scenarij za uspešnico Dan za trening, se je tudi tokrat znašel v vlogi scenarista, poleg tega bo Ayers film tudi režiral in produciral. Ayers se je poleg policijske akcije osredotočil tudi na družini glavnih dveh likov. Tako bodo poleg Jaka Gyllenhaala in Michaela Peñe v tej policijski drami zaigrali še Anna Kendrick v vlogi žene Gyllenhaalovega lika in Natalie Martinez, ki bo upodobila ženo policista Davisa, ter America Ferrera in Cody Horn v vlogi policistov.

Premiera filma bo 28. septembra.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin