SiolNET. Trendi Film in TV
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Bo Eli res pustila raziskave za Ibra in otroke?

1

termometer

Intervju z Eli, pri katerem je izdatno sodeloval Ibro, dvigne veliko prahu tako v Štorijah kot v Ljubljani. Tukaj so poudarki iz današnje epizode.

Ob koncu včerajšnje epizode je Smiljan spakiral kovček in odšel, a ne daleč, saj je prespal pri Toniju. Moti ga, da se je Anica "drajsala s tistim smotanim žlikrofom". Tam ga obišče inšpektor Zelnik in mu preda posebno priznanje in medaljo za to, ker je na begu prestregel Žareta Lepdamerja.

V Štorijah pa precej prahu dviga intervju z Eli, ki ga ni dokončala Eli, temveč kar Ibro. V intervjuju zato piše, da bo Eli za svojega moškega in otroke ob strani pustila svoje raziskovanje na Grediču.

Ko se sestre sprašujejo, od kod novinarki takšne informacije, je Ibru precej nerodno.

Zalo in Majo pa to precej zabava.

Eli Ibra v jezi pošlje v sobo.

Intervju prebere tudi Elijina nova nadrejena, dr. Selimović, ki je nad njenimi izjavami v intervjuju milo rečeno razočarana.

Eli ji po telefonu razloži, da je šlo zgolj za nesporazum in da svojih raziskav na Grediču ne bo prekinila. Intervju pride tudi do Ibrove mame, ki se zato vrne v Štorije:

Medtem pa župnika Bonifacija tako peče vest, ker sta z Marijo lagala Bertu o Adelini, da se odloči, da bo Bertu vse povedal po resnici. Ker mu je pri laganju pomagala tudi Marija, ta zdaj zganja paniko.

In to z razlogom, saj Berto Bonifacijevih besed ne sprejme zlahka in z njim fizično obračuna.

Zdaj, ko je Anica že poročena, Eli pa je svojo poroko napovedala v intervjuju, sta Zala in Maja zaskrbljeni, kaj bo z njuno usodo na Grediču. Zala zato Guštu prizna, da potrebuje moža.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin