SiolNET. Trendi Film in TV
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Billa Murrayja je položila slovenska vodka

0

termometer

V božičnem filmu A Very Murray Christmas slavnemu igralcu zaradi snežnega meteža primanjkuje gostij in gostov za televizijsko oddajo. A ko spije slovensko vodko, prideta Miley Cyrus in George Clooney.

Bill Murray je velik ljubitelj, pa tudi promotor pijače Slovenia Vodka, zamisel za katero je dobil ameriški kuhar Peter X. Kelly, skupaj z Murrayjem in baletnikom Mihajlom Barišnikovom (Rus iz Seksa v mestu) pa so družabniki pri podjetju Good Voda LLC, ki proizvaja vodko.

Tako ne preseneča, da se ta vodka pojavi tudi v filmu A Very Murray Christmas, ki ga je režirala Sofia Coppola, ta je z igralcem napisala tudi scenarij.

A Very Murray Christmas je eno uro dolg božični film, v katerem imata glavno vlogo Bill Murray in božična glasba. V filmu bi Bill Murray moral v newyorškem hotelu snemati posebno božično televizijsko oddajo, a zaradi snežnega meteža nihče od predvidenih gostov in gostij ne pride v oddajo.

Murray kljub temu najde nekaj prijateljev in prijateljic, ki mu pomagajo pri petju božičnih pesmi, med drugim Chris Rock, ki ni ravno pevsko nadarjen, a vrhunec nastopi, ko Murray gostom natoči slovensko vodko. Te spije toliko, da izgubi zavest in nato sanja o petju z Miley Cyrus in Georgeem Clooneyjem.

Kakšne so sanje pod vplivom slovenske vodke, si lahko ogledate v videu:

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin