Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 2. 2019,
7.00

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Pirnar vrata PR članek

Ponedeljek, 11. 2. 2019, 7.00

5 let, 2 meseca

Spoznajte najsodobnejša vhodna vrata na svetu – Pirnar Theatrica

Oglasno sporočilo
vrata Pirnar

Slovensko družinsko podjetje Pirnar je v svetu dobro poznano po svojem edinstvenem dizajnu, vrhunski ročni izdelavi in predvsem neprekosljivi inovativnosti pri zasnovi in izdelavi vhodnih vrat.

Od leta 2015 so tako prejeli številne prestižne svetovno priznane nagrade na področju inovacij in dizajna. In tako so tudi že ob samem začetku leta 2019 popolnoma prekosili konkurenco, ko so na svetovni trg lansirali svoj največji, najbolj razburljiv in najbolj tehnološko napreden izdelek do sedaj. Pirnarjeva Theatrica je narejena za to, da vam vzame dih. Teatralna, mogočna in edinstvena, kakršna je, bo postala središčni okras vašega doma. Spoznajte jo!

Vrata v prihodnost so vam široko odprta – vstopite!

Pirnar Theatrica so vrata, kot jih še niste videli. Ker pravzaprav sploh niso vrata, ampak stena. Natančneje čisto prva masivna, samodejna in povsem brezdotična vhodna vrata v obliki stene ter z vgrajenim sistemom za prepoznavanje obraza na svetu. Ne, to ni znanstvena fantastika, to je vhodna stena Theatrica. Za odpiranje ne potrebuje prav nobenega potezala, niti dotika. Dovolj bo že, da jo samo pogledate.

Z vgrajenim najsodobnejšim sistemom za prepoznavanje obraza na svetu se ta mogočna vrata popolnoma samodejno, nežno in tiho odprejo samo vam, počakajo, da vstopite, nato pa se za vami prav tako samodejno in nežno zaprejo. Ta neverjetna tehnologija ne pomeni samo neverjetnega preskoka v prihodnost, temveč je tudi prelom s pettisočletno zgodovino uporabe vhodnih vrat. Vstopanje in izstopanje v dom kot ga poznamo, se bo s to inovacijo spremenilo za vselej.

Ko vam vhodna vrata vzamejo sapo

vrata Pirnar | Foto:

Ker se pri čisto vsakem domu vse začne pri vhodnih vratih, izberite takšna, ki bodo vam in vašim obiskovalcem jemala dih. Izberite vhodna vrata, ki jih boste preprosto oboževali, vsakokrat, ko boste zakorakali skoznje. Vhodna stena Theatrica je vhod, o kakršnem ste doslej lahko samo sanjali. Ker pa je čarobnost sanj ravno v tem, da se uresničujejo, bo Theatrica v Sloveniji v redni prodaji od konca leta 2019. Prepričala vas bo s prepoznavnim Pirnarjevim dizajnom in navdihujočo eleganco, saj je od daleč brez potezal videti kot stena, zagotovo pa tudi s svojo napredno tehnologijo odpiranja in zapiranja brez dotika. Z vgrajenim sistemom za prepoznavo obraza so pri Pirnarju nadgradili svojo različico sistema za prepoznavo prstnega odtisa in tako trgu ponudili najsodobnejšo inovacijo na področju vhodnih vrat na svetu.

Povečajte vrednost svoje nepremičnine z vhodnimi vrati, ki to sploh niso

vrata Pirnar | Foto: Ko se združijo dovršenost dizajna, izjemne rokodelske mojstrovine in najsodobnejša prestižna tehnologija, nastane absolutna popolnost: vhodna stena Theatrica. Ne gre le za popolno svetovno inovacijo na področju vhodnih vrat, temveč za nekaj izjemnega in navdušujočega. Popolnoma personalizirana vhodna stena, ki bo osupnila vas in vaše obiskovalce. Dokaz o njeni dih jemajoči dovršenosti je tudi dejstvo, da je že takoj po nastopu na trg osvojila prestižno nagrado GERMAN DESIGN AWARD WINNER 2019.

Tehnološko dovršena vhodna stena ne bo samo bistveno poenostavila vašega vsakodnevnega življenja, temveč bo tudi občutno zvišala vrednost vaše nepremičnine. Njena lahkotnost uporabe pa zadovolji in preseže pričakovanja še tako zahtevnega uporabnika. Preprosto pridete in greste. Brez odpiranja in zapiranja, brez odklepanja in zaklepanja, brez dotika. Obenem pa nudi najvišjo stopnjo varnosti doslej, saj njena napredna tehnologija prepozna le vaš obraz. Ste si kdaj predstavljali, da bo vstopanje in izstopanje tako enostavno?

Vgradnja najsodobnejših vhodnih vrat na trgu je sila preprosta, zato nikar ne skrbite. Vhodna stena Theatrica se povsem prilagodi vašim željam in vašemu domu. Lahko je poljubno površinsko obdelana, izdelana v lesu, kamnu, aluminiju ali steklu oziroma izbrani kombinaciji materialov. Z detajli, ki predstavljajo samo vas.

Pika na i najbolj prestižnih nepremičnin na svetu

Pirnarjeva Theatrica je slovenska inovacija, ki bo zagotovo krasila najlepše prestižne domove po svetu. In svoj edinstveni pečat lahko da tudi vašemu domu. Ne zadovoljite se s povprečnimi vhodnimi vrati, izberite popolno dovršenost vhodne stene Theatrica. Privoščite si najvišjo mero prestiža, maksimalno udobje in neprekosljivo varnost – to vas bo navduševalo iz dneva v dan, iz leta v leto.

Naročnik oglasnega sporočila je Pirnar.

Ne spreglejte