Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 6. 2013,
8.06

Osveženo pred

4 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Mlinotest cmoki

Ponedeljek, 10. 6. 2013, 8.06

4 leta, 7 mesecev

"Pečat Produkt leta je prispeval k večji prepoznavnosti naših izdelkov"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
V podjetju Mlinotest so nagrado Produkt leta prejeli za sveže cmoke Divita.

V podjetju Mlinotest so za sveže cmoke Divita prejeli nagrado Produkt leta. Ob tej priložnosti smo njihovo direktorico marketinga Suzano Bavčar Rože povprašali, zakaj menijo, da so potrošniki njihove izdelke izbrali za najinovativnejše v njihovi kategoriji, in kako si še prizadevajo, da bi zadovoljili zahtevne kupce.

Kaj za vaše podjetje in nagrajeni izdelek pomeni prejem nagrade Produkt leta?

Prejem nagrade pomeni potrditev, da gre podjetje razvojno in marketinško pravo pot. Da nam je uspelo razviti takšne izdelke, ki so po meri današnjega potrošnika. Katere so po vašem mnenju tiste lastnosti cmokov Divita, zaradi katerih so jih potrošniki izbrali za najinovativnejše v kategoriji in jim prinašajo največje zadovoljstvo?

Zagotovo so to hitra in preprosta priprava, saj imamo v štirih minutah že pripravljen obrok. Cmoke Divita pa odlikuje tudi njihova sestava, saj imajo manj testa in več polnila, kar je v prehrani današnjega potrošnika velika prednost.

Asortiment je zelo širok, saj zajema tako sladke, sirove, zelenjavne kot tudi žitne cmoke. Uporabljamo jih lahko kot samostojno jed ali prilogo.

Priprava hitrega in zdravega obroka je za današnjega potrošnika pomembna, saj mu v tem "hitrem" svetu tako ostane več časa za druge aktivnosti (šport, čas z otroki ...). Kako visoko mesto med vrednotami vašega podjetja zaseda inovativnost?

Inovativnost je v Mlinotestu vrednota, ki ima velik pomen, saj se vodstvo zaveda, da je dolgoročni obstoj in razvoj podjetja samo na tak način dosegljiv. V podjetju se vse inovacije nagrajujejo. V sam proces so vključeni vsi zaposleni, vsak na svojem področju. Ali menite, da so vaši izdelki zaradi uporabe pečata Produkt leta opaznejši na prodajnih policah?

Da, naši izdelki so na prodajnih policah opaznejši, saj so označeni z nalepko Izbran produkt leta. Z namenom še večje prepoznavnosti smo izpeljali nagradno igro in tako vse potrošnike, ki cenijo naš trud, še dodatno nagradili.

Zagotovo je pečat prispeval k večji prepoznavnosti izdelkov, saj jih je marsikdo prvič poskusil prav zato, ker jih je pečat na to opozoril. Kako si prizadevate, da bi vaše izdelke pod blagovno znamko Divita, poleg cmokov so to še suhe testenine, ločili od konkurenčnih in povečali njihovo vrednost za kupca?

Blagovna znamka Divita ima svoj krog zelo "zahtevnih" potrošnikov, ki se zdravo prehranjujejo in cenijo trud, ki ga proizvajalci "vgrajujemo" v razvoj izdelkov. Pod blagovno znamko Divita so združeni proizvodi, ki pomenijo odstop od povprečnosti, saj so narejeni na osnovi specialnih sestavin, kot sta ajda in pira in druge, ter po standardih, ki jih pričakuje sodobni potrošnik. Za proizvajalce je tržiti izdelke za omenjeno ciljno skupino izziv, saj jih mora nenehno preučevati ter jim včasih nuditi tudi novosti, ki kreirajo trende. To pa izdelki pod blagovno znamko Divita zagotovo so.

Ne spreglejte