Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 4. 2023,
9.22

Osveženo pred

1 leto

Oglasno sporočilo

Natisni članek

druženje PR članek Mercator skakalci

Sreda, 5. 4. 2023, 9.22

1 leto

Skakalke in skakalci pozdravili navijače v Šiški

Oglasno sporočilo
skakalci v mercatorju | Foto Mercator

Foto: Mercator

Mercator je kot dolgoletni sponzor Smučarske zveze Slovenije in podpornik smučarjev skakalcev ob koncu še ene zmagovite sezone naše skakalke in skakalce povabil na obisk v Hipermarket Mercator Šiška v Ljubljani.

skakalci v mercatorju | Foto: Mercator Foto: Mercator Anže Lanišek, Timi Zajc, Nika Križnar, Žiga Jelar, Maja Vtič, Peter Prevc, Taja Bodlaj, Domen Prevc, Ema Klinec, Lovro Kos, Nika Prevc, Katra Komar in Jerneja Repinc Zupančič so obiskovalce navdušili s svojo energijo in neposrednostjo, nekatere pa so še posebej razveselili s srečkami s privlačnimi nagradami.

skakalci v mercatorju | Foto: Mercator Foto: Mercator

Ob koncu še ene naporne in zmagovite sezone je bila tudi to priložnost, da se ljubitelji športa in navijači našim skakalkam in skakalcem zahvalijo za veselje in ponos, ki nas povezujeta ob njihovih vrhunskih športnih uspehih. 

skakalci v mercatorju | Foto: Mercator Foto: Mercator

Zbrane sta nagovorila predsednik Mercatorjevega poslovodstva Mercatorja Tomislav Čizmić, ki je skakalkam in skakalcem namenil tudi spodbudne besede za prihodnjo sezono, in predsednik panoge smučarski skoki in nordijska kombinacijaBorut Meh

skakalci v mercatorju | Foto: Mercator Foto: Mercator

Smučarske skakalke in skakalci so si z veseljem vzeli čas tudi za fotografiranje in druženje s številnimi oboževalci in podporniki. 


Naročnik oglasnega sporočila je Mercator d.o.o.

Ne spreglejte