Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 2. 2019,
13.29

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Mastercard

Natisni članek

Mastercard advertorial nagradna igra Planica Planica

Ponedeljek, 25. 2. 2019, 13.29

2 meseca, 1 teden

Neprecenljivo doživetje: potegujte se za edinstven ogled smučarskih skokov v Planici

Vsebino omogoča Mastercard
Planica | Foto Sportida

Foto: Sportida

Strastni navijači že odštevajo dneve do skakalnega praznika v dolini pod Poncami, ki bo letos potekal od 21. do 24. marca. Vsi, ki bi si finale svetovnega pokala v smučarskih skokih v Planici radi ogledali v živo, lahko sodelujejo v neprecenljivi nagradni igri.

Redni obiskovalci Planice si ne morejo predstavljati, da bi si skoke ogledali le po televiziji. Vzdušje pod Poncami je preprosto treba doživeti in se vsaj za en dan v času pokala odpraviti na veliki dogodek.

Finale svetovnega pokala v Planici bo letos res poseben, saj bo letalnica bratov Gorišek praznovala 50 let. Prvi polet na letalnici je 6. marca 1969 opravil Miro Oman, 21. marca pa so na njej izpeljali prvo uradno tekmovanje. Doslej je v Planici "padlo" 28 svetovnih rekordov.

V treh korakih do ekskluzivne nagrade

1. korak:

Obiščite stran Mastercard Slovenia na Facebooku.

2. korak:

V komentar pod objavo napišite sporočilo prijatelju, ki vam vedno priskoči na pomoč.

3. korak:

Uporabite ključnik oziroma hashtag #priskoči.

Planica nagradna igra | Foto:

Planica pa je bila tudi izbrana, da bo leta 2023 organizirala nordijsko svetovno prvenstvo, ki združuje teke, skoke in nordijsko kombinacijo.

Vsi na spektakel pod Poncami

Planico vsako leto obišče več deset tisoč obiskovalcev. Če tudi vas mika preživeti dan v družbi neustrašnih orlov, vas vabimo, da sodelujete v ekskluzivni nagradni igri na Facebooku, ki traja do 1. marca do 18. ure.

Izžrebali bodo 15 nagrajencev. Mastercard bo nagrajencem omogočil neprecenljivo doživetje smučarskih skokov, saj bodo nagrajenci smučarske skoke lahko spremljali s sodniškega stolpa, le nekaj metrov od skakalnice, zvečer pa jih bo čakalo še gurmansko razvajanje. Nagrada velja za dve osebi.

FIS Finale svetovnega pokala v smučarskih skokih, Planica 2018:

Planica 2018 | Foto: Žiga Zupan/Sportida Foto: Žiga Zupan/Sportida 21.–24. marec 2018

- četrtek, 21. marca: kvalifikacije

- petek, 22. marca: posamična tekma

- sobota, 23. marca: ekipna tekma

- nedelja, 24. marca: finalna posamična tekma

 

Planiški spektakel tokrat prvič tudi brezgotovinski

Mastercard | Foto:

Na letošnjem dogodku v Planici bo prvič mogoče tudi brezgotovinsko plačevanje, saj je Mastercard postal uradna plačilna kartica Planice 2019. Vsi lastniki kartic Mastercard in Maestro bodo lahko na dogodku plačevali hitro in preprosto. Še vedno pa bo mogoče tudi plačilo z gotovino.

Uživanje v spektaklu bo tako veliko bolj brezskrbno, saj se ne bo treba ukvarjati z gotovino, poleg tega pa plačevanje s karticama Mastercad in Maestro prinaša še dodatne ugodnosti na prizorišču.

Športni raj

Planica Tamar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Planica je športni raj, ki obiskovalce privlači vse dni v letu. S sodobnim Nordijskim centrom je ponudbo svojih športnih doživetij še dodatno povečala. Postala je neprecenljiva destinacija tako za ljubitelje smučarskih skokov kot za tiste, ki radi preživijo dan na tekaških smučeh, med sprehajanjem po Tamarju, poleti pa je na voljo najstrmejši zipline na svetu.

dolina Tamar | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Ne spreglejte