Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
24. 1. 2018,
11.48

Osveženo pred

6 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

#zanase #zanaše EP Hrvaška 2018

Sreda, 24. 1. 2018, 11.48

6 let, 3 mesece

EP v rokometu

Navijaška norišnica #zanaše rokometaše, noro pa je tudi v slačilnici

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Na Hrvaškem poteka EP v rokometu, kjer je iz tekme v tekmo na tribunah vse več slovenskih navijačev. Slovenija trenutno igra v Varaždinu, kjer se še bori za uvrstitev v polfinale. Njihov dodatni igralec na igrišču so slovenski navijači, ki navijajo #zanaše. Fantje se v Varaždinu počutijo kot doma.

Veselje po zmagi proti Špancem

V garderobi se je po veliki zmagi proti Špancem spet slišalo glasno petje... Zapojmo skupaj! ;) #mislovenci #šesmovigri

Objavil/a Rokometna zveza Slovenije dne 23. januar 2018

Čeprav bi se moral zgoditi pravi mali čudež, da se slovenska reprezentanca uvrsti v polfinale evropskega prvenstva, pa je na tribunah v Varaždinu prava navijaška norišnica. Slovenski navijači na vsaki tekmi okupirajo Areno Varaždin in navijajo #zanaše. To se je videlo tudi na torkovi tekmi proti Španiji, ki jo je Slovenija premagala z 31:26.

V sredo lahko pričakujemo še glasnejše navijanje slovenskih ljubiteljev rokometa, ko bodo naši igrali proti Češki. Tekma zagotovo ne bo lahka, zato bo podpora navijačev še toliko pomembnejša. In kako je bila tekma proti Španiji videti na fotografijah?

Veselin Vujović je trener, ki zna naše rokometaše motivirati v pravem trenutku, pa četudi bi moral za to "ubijati". | Foto: Sportida Veselin Vujović je trener, ki zna naše rokometaše motivirati v pravem trenutku, pa četudi bi moral za to "ubijati". Foto: Sportida

Slovenski navijači svoja grla ogrevajo že pred tekmo. | Foto: Sportida Slovenski navijači svoja grla ogrevajo že pred tekmo. Foto: Sportida Med navijači so tako mladi kot tudi nekoliko starejši ... | Foto: Sportida Med navijači so tako mladi kot tudi nekoliko starejši ... Foto: Sportida ... prihajajo pa tudi celotne družine. | Foto: Sportida ... prihajajo pa tudi celotne družine. Foto: Sportida Veselin Vujović je bil nasmejan že pred tekmo proti Španiji. Kot da bi vedel, da bodo zmagali. | Foto: Sportida Veselin Vujović je bil nasmejan že pred tekmo proti Španiji. Kot da bi vedel, da bodo zmagali. Foto: Sportida

Ne manjka niti navijačic, ki si želijo na telefon ujeti trenutek s svojimi junaki. | Foto: Sportida Ne manjka niti navijačic, ki si želijo na telefon ujeti trenutek s svojimi junaki. Foto: Sportida Dvorana v Varaždinu je pokala po šivih. V njej so seveda prevladovali slovenski navijači. | Foto: Sportida Dvorana v Varaždinu je pokala po šivih. V njej so seveda prevladovali slovenski navijači. Foto: Sportida Marko Bezjak takole pozdravlja slovenske navijače po tekmi proti Španiji. | Foto: Sportida Marko Bezjak takole pozdravlja slovenske navijače po tekmi proti Španiji. Foto: Sportida Največje presenečenje na tekmi proti Španiji je bil slovenski vratar Urh Kastelic, ki je s svojimi obrambami paral živce španskim rokometašem. | Foto: Sportida Največje presenečenje na tekmi proti Španiji je bil slovenski vratar Urh Kastelic, ki je s svojimi obrambami paral živce španskim rokometašem. Foto: Sportida

Navijajte za naše športnike in osvojite Samsung Galaxy S8

Pridružite se slovenskim športnikom in pokažite, da tudi vaše srce bije za Slovenijo. Sodelujte v nagradni igri #zanaše.

Sodelujete tako, da na svojih družbenih omrežjih delite navijaški posnetek slovenskih športnikov ali posnamete svoj posnetek z navijaškimi gibi in ga delite.

Ne pozabite pripisati #zanaše in označiti Telekom Slovenije. Morda boste prav tisti srečnež, ki bo prejel mobilni telefon Samsung Galaxy S8!

www.zanase.si

Ne spreglejte