Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 11. 2021,
8.26

Osveženo pred

1 leto, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,57

1

Natisni članek

Novak Đoković

Ponedeljek, 15. 11. 2021, 8.26

1 leto, 3 mesece

Veselje Đokovića ob zmagovitem golu Srbije

Đoković ponorel od sreče, vpil je tudi skozi okno #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,57

1

V nedeljo je bila na nogah cela Srbija, potem ko se je njihova nogometna reprezentanca v izdihljajih tekme uvrstila na svetovno prvenstvo v Katarju 2022. Zelo čustveno je zmago doživljal tudi Novak Đoković, trenutno najboljši teniški igralec sveta.

Novak Đoković je velikokrat zelo čustven tudi na igrišču. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Novak Đoković je velikokrat zelo čustven tudi na igrišču. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Nogometna reprezentanca Srbije je v nedeljo v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo gostovala v Lizboni na Portugalskem ter v izdihljajih tekme premagala Cristiana Ronalda in druščino z 2:1. Junak tekme je bil Aleksandar Mitrović, ki je zadel gol z glavo v 90. minuti.

Novak Đoković, eden največjih športnih zvezdnikov v Srbiji in tudi na svetu, je tekmo spremljal v Torinu, kjer poteka finalni turnir. Prvi teniški igralec sveta je po golu Mitrovića ponorel od sreče. Skakal je po hotelski sobi in vpil: "Idemoooo!" Pozneje je še odprl okno in z glasnim vzklikom želel vsemu Torinu povedati, da se je Srbija uvrstila na svetovno prvenstvo.

Novak Đoković na turnirju najboljše osmerice lovi šesto turnirsko zmago. | Foto: Gulliver/Getty Images Novak Đoković na turnirju najboljše osmerice lovi šesto turnirsko zmago. Foto: Gulliver/Getty Images

Beograjčana v ponedeljek čaka prvi dvoboj na turnirju najboljše osmerice. Njegov nasprotnik bo Norvežan Casper Ruud, s katerim sta do zdaj odigrala le en medsebojni dvoboj. V Rimu leta 2020 je po dveh letih slavil Nole.

V ekipi 34-letnega teniškega igralca sicer ne gre vse po načrtih. Včeraj je iz njegovega tabora prišla novica, da ekipo zapušča Goran Ivanišević, eden izmed njegovih trenerjev. Razlog je v tem, da se je sin legendarnega Splitčana okužil s koronavirusom.

Goran Ivanišević
Sportal Kaj se dogaja v taboru Đokovića? Ivanišević odhaja domov.
Nitto, zaključni turnir
Sportal Novak Đoković in sedem mladeničev za milijon ali celo dva
Ne spreglejte