Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
2. 1. 2024,
7.54

Osveženo pred

3 mesece, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,53

Natisni članek

WTA ATP

Torek, 2. 1. 2024, 7.54

3 mesece, 3 tedne

Nerodno: med zabavo ju je ujela kamera #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,53
Casper Ruud | Casper Ruud meni, da sta se sestra in sestrična iz te izkušnje zagotovo nekaj naučili. | Foto Gulliver

Casper Ruud meni, da sta se sestra in sestrična iz te izkušnje zagotovo nekaj naučili.

Foto: Gulliver

Sestra in sestrična teniškega igralca Casperja Ruuda sta v Sydneyju, kjer poteka United Cup, postali zvezdnici družbenih omrežij. Na hodniku ju je med zabavo ujela kamera, a sta to ugotovili nekoliko prepozno. Kaj je o tem povedal norveški teniški zvezdnik?

Danes je dejstvo, da vas lahko kamere ujamejo na vsakem koraku. Tega se tisti trenutek nista zavedali sestra in sestrična Casperja Ruuda. Charlotte in Josefine sta prišli v Avstralijo spodbujat norveško ekipo in tudi svojega sorodnika, a očitno sta se prišli tudi zabavat.

Kamera ju je v zakulisju arene Ken Rosewall ujela, kako se zabavata z elegantno hojo. Nekaj trenutkov pozneje sta ugotovili, da ju snema kamera, in ob tem jima je postalo zelo nerodno.

Na njun račun se je nato pošalil tudi Casper Ruud, ki je med drugim dejal, da se bosta iz te izkušnje zagotovo nekaj naučili. Ruud je razkril, da dekleti naslednjo jesen odhajata študirat v ZDA, zato sta prišli letos obiskat Avstralijo, saj bi bil to lahko eden zadnjih obiskov dežele tam spodaj. Obe igrata tudi tenis. "Ne igrata na turnirju, ampak trdo trenirata," je v uvodu povedal Ruud.

"Videl sem, da sta zardeli." | Foto: Reuters "Videl sem, da sta zardeli." Foto: Reuters "Mislim, da jima je bilo nerodno"

"Običajno pred kamero nista preveč sramežljivi. Radi sta na turnirjih in radi sta v loži. To je njuna najljubša stvar in bili sta z nami ob igrišču. Ni običajno, da počneta takšne stvari. Mislim, da jima je bilo malo nerodno. Videl sem, da sta zardeli. To je bila zanju dobra učna ura, saj ne moreta ves čas delati, kar se jima zahoče," je povedal trenutno 11. igralec sveta.

Norveška je do zdaj na turnirju United Cup zbrala eno zmago in en poraz. Casper Ruud je na začetku sezono pokazal dobro formo, saj je za Norveško zbral dve zmagi. Norveška zdaj čaka na dvoboj med Hrvaško in Nizozemsko, saj bo ta odločal, katera reprezentanca se bo uvrstila v nadaljevanje turnirja.

Preberite še:

Iga Swiatek
Sportal Poljska in Avstralija že v četrtfinalu pokala United
Dominic Thiem
Sportal Ena najbolj strupenih kač zmotila dvoboj, sledil je čudežni preobrat Avstrijca
Ne spreglejte