Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Sobota,
8. 6. 2019,
7.04

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,06

1

Natisni članek

teniški globus OP Francije Novak Đokovič

Sobota, 8. 6. 2019, 7.04

4 leta, 10 mesecev

OP Francije

Je Đoković res predčasno zapustil prizorišče? #video

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,06

1

Novak Đoković | Foto Gulliver/Getty Images

Foto: Gulliver/Getty Images

Barbara Schett, nekdanja teniška igralka danes pa strokovna komentatorka, je v petek s svojo izjavo dvignila precej prahu. V prenosu je namreč izjavila, da je Novak prizorišče zapustil, še preden so organizatorji dokončno prekinili dvoboj. Laž ali resnica?

Novak Đoković
Sportal Znan je drugi finalist OP Francije, Nadala bo skušal ustaviti Thiem

Novak Đoković se je pritoževal že med dvobojem

V petek sta Novak Đoković in Dominic Thiem igrala drugi polfinalni obračun, ki pa so ga nekaj čez 18. uro organizatorji prekinili. Dvoboj je večkrat pretrgal dež, srbski zvezdnik pa se je med obračunom pritoževal nad močnimi sunki vetra in poudaril, da se v takšnih pogojih ne da igrati. Močan veter sta pred tem imela tudi Rafael Nadal in Roger Federer.

Pozneje so dvoboj zaradi slabega vremena prekinili in ga prestavili na soboto. V studijskem delu prenosa je nato Barbara Schett izjavila, da je slišala, da je prvi igralec sveta predčasno zapustil igrišča Roland Garrosa, kar naj ne bi bilo res. Nekateri so bili nad njenimi besedami zgroženi.

Trenutek, ko je Novak Đoković zapustil prizorišče

Igralca sta morala zaradi dežja večkrat zapustiti igrišče. | Foto: Guliverimage/Getty Images Igralca sta morala zaradi dežja večkrat zapustiti igrišče. Foto: Guliverimage/Getty Images "Te govorice so popoln nesmisel."

Da vse to ni res, je pozneje potrdil še Christopher Clarey, novinar New York Timesa, ki je govoril z direktorjem turnirja Guyom Forgetom. Ta mu je povedal drugačno zgodbo in vse govorice označil kot velik nesmisel.

"Govoril sem z direktorjem turnirja Guyom Forgetom, ki mi je potrdil, da so dvoboj odpovedali zaradi dežja in slabe prognoze. Đoković in Thiem sta bila istočasno obveščena o tej odločitvi. Ljudje mislijo, da je Novak odšel, še preden so odpovedali dvoboj, kar je popoln nesmisel."

Nadaljevala bosta v soboto ob 12. uri

Igralca bosta znova stopila na igrišče v soboto ob 12. uri in nadaljevala s polfinalnim dvobojem. Trenutni izid v nizih je 1:1, v tretjem nizu pa s 3:1 vodi Dominic Thiem. Videli bomo, komu je ta prekinitev bolj ustrezala.

Novak Đoković
Sportal Đoković in Thiem bosta nadaljevala v soboto, Rafa odpihnil Federerja #video

 

Ne spreglejte