Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 12. 2020,
13.29

Osveženo pred

3 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,38

3

Natisni članek

Olga Danilović Aljaž Bedene Novak Đoković

Petek, 11. 12. 2020, 13.29

3 leta, 4 mesece

Đoković svetoval hčerki nekdanjega košarkarskega zvezdnika #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,38

3

Olga Danilović, Novak Đoković | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Na družbenih omrežjih se je pojavil posnetek, na katerem je Novak Đoković, prvi igralec sveta, v vlogi trenerja. Z nasveti je pomagal Olgi Danilović, hčerki nekdanjega vrhunskega košarkarja Predraga Danilovića.

Novak Đoković, prvi igralec sveta, te dni trenira v domačem Beogradu, kjer se pripravlja na novo sezono. Sedemnajstkratni zmagovalec turnirjev za grand slam, ki ima tudi za prihodnjo sezono visoke cilje, je pripravljen svojim mlajšim kolegom in kolegicam pomagati z nasveti.

Sportal Novak Đoković se seli v bližino Vladimirja Putina #video

Aljaž Bedene | Foto: Guliverimage/Getty Images Foto: Guliverimage/Getty Images V Beogradu bo kmalu treniral Aljaž Bedene

Znano je, da v balonih Teniškega centra Novak na Droćolu poleg Đokovića trenirajo tudi preostali srbski teniški igralci. Povabljeni so tudi nekateri tuji igralci, med njimi trenutno naš najboljši Aljaž Bedene. Na družbenih omrežjih se je pojavil posnetek Olge Danilović, ene najbolj perspektivnih srbskih teniških igralk.

Nasvet prvega igralca zelo prav pride

Medtem ko je 19-letna Olga vneto trenirala, jo je z roba igrišča opazoval prvi igralec sveta in ji dajal nasvete. "Prvi forhend je bil odličen," ji je dejal 33-letni Beograjčan, mlada igralka pa je z velikim zanimanjem poslušala njegove nasvete.

Olga Danilović je trenutno 183. igralka sveta, uvrščena pa je bila tudi že med prvo stoterico (96.). Mlada igralka se že lahko pohvali z lovoriko na turnirjih serije WTA, leta 2018 je zmagala na turnirju v Moskvi.

Đoković bo na OP Avstralije lovil že deveto zmago

Đokovićeva vitrina je veliko bolj polna. Nole ima do zdaj 83 turnirskih zmag, od tega jih je 17 s turnirjev za grand slam. Lani je eden najboljših teniških igralcev zmagal na štirih turnirjih, eden izmed je bilo OP Avstralije. V Melbournu je Novak do zdaj zmagal že osemkrat. Po zadnjih informacijah se bo prihodnje leto OP Avstralije začelo nekoliko pozneje – 8. februarja.

Aljaž Bedene
Sportal Novak Đoković je našega igralca povabil v Beograd
Ne spreglejte