Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 10. 2015,
12.11

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Serena Williams

Sreda, 28. 10. 2015, 12.11

8 let, 5 mesecev

Da bi bila Serena Williams noseča? Ne bo držalo.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
V ameriških medijih se je bolj kot ne ugibalo, ali je prva igralka sveta Serena Williams noseča, potem ko je odpovedala turnir v Pekingu in zaključni turnir v Singapurju.

Prvo igralko sveta že nekaj časa povezujejo z znanim kanadskim raperjem Drakom. Ker je Serena zaradi izčrpanosti in poškodb letošnjo sezono končala predčasno, so se začele pojavljati govorice, da bi lahko bila 34-letna teniška igralka noseča. Zdaj se je izkazalo, da so bile govorice neresnične. Williamsova, ki ima v svoji vitrini 21 lovorik s turnirjev za grand slam, je namreč pred kratkim potrdila udeležbo na ekshibicijskem turnirju ob svetovnem dnevu tenisa, ki bo osmega marca.

Ena najboljših teniških igralk vseh časov je imela letos znova izjemno sezono. Zmagala je na petih turnirjih, tri od teh je osvojila na turnirjih za grand slam. Le malo ji je zmanjkalo, da bi osvojila koledarski slam (zmaga na vseh štirih turnirjih za grand slam v istem letu), potem ko jo je v polfinalu OP ZDA presenetljivo premagala Italijanka Roberta Vinci. Med sezono je imela težave s poškodbami kolena in komolca, tako da je za prihodnjo sezono napovedala, da bo igrala manj – načrtuje okoli 15 turnirjev.

Sezono bo začela na Hopamnovem pokalu, nadaljevala pa na OP Avstralije. Njen trener Patrick Mouratoglou je razkril, da se bo prihodnjo sezono znova podala v lov na koledarski grand slam, prav tako pa je njen cilj zlata olimpijska medalja.

Ne spreglejte