Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
10. 7. 2020,
7.55

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,76

1

Natisni članek

Manuel Neuer Tudi to je šport Tudi to je šport

Petek, 10. 7. 2020, 7.55

3 leta, 9 mesecev

Tudi to je šport

Legendarni nemški vratar presenetil goste enega od lokalov v Dalmaciji #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,76

1

Manuel Neuer, vratar nemške nogometne reprezentance in nogometnega kluba Bayer München, tudi letos počitnikuje na hrvaški obali in se ne izogiba stikom z domačini. Včeraj je v enem od lokalov delil avtograme in zbranim plačal pijačo. 

neuer | Foto:

Nemški vratar Manuel Neuer je eden redkih turistov na Makarski rivieri, zato njegova prisotnost še toliko bolj bode v oči.

Sloviti Nemec, ki na dopustu kondicijo vzdržuje tudi na kolesu, se je včeraj ustavil v enem od lokalov v kraju Gata blizu Omiša, kjer je po poročanju portala Slobodna Dalmacija delil avtograme, gostom lokala pa plačal pijačo.

34-letni vratar Bayerna in nemške nogometne reprezentance je z veseljem poziral z ljubitelji nogometa, ki jih je presenetil v lokalu, za nameček pa se je za spomin na obisk podpisal tudi na vrata lokala.

Neuer je po pisanju Slobodne Dalmacije že več let tesno povezan s Hrvaško. Za to je najbolj zaslužen Toni Tapalović, Neuerjev nekdanji soigralec pri Schalkeju, danes trener vratarjev pri Bayernu, kamor naj bi prestopil prav na željo Neuerja. Tapalović spada v krog najtesnejših Neuerjevih prijateljev, Nemca pa je poleg vratarskih trikov naučil igrati tudi igro s kartami belot in nekaj hrvaških besed. Neuer naj bi se med hrvaškimi glasbeniki najbolj navduševal nad Jasminom Stavrosom. Ta je v enem od intervjujev razril, da je bil Neuer že večkrat gost njegovih koncertov, da ga je vedno ogovoril v hrvaškem jeziku in da si je vedno zaželel slišati skladbo Dal bi sto Amerik (Dao bi sto Amerika).

Neuerja s Hrvaško povezuje tudi tesno prijateljstvo z nekdanjim vratarjem Tonijem Tapalovićem. Pred leti sta skupaj igrala za Schalke, danes pa za Bayern, kjer Tapalović opravlja vlogo trenerja vratarjev. | Foto: Getty Images Neuerja s Hrvaško povezuje tudi tesno prijateljstvo z nekdanjim vratarjem Tonijem Tapalovićem. Pred leti sta skupaj igrala za Schalke, danes pa za Bayern, kjer Tapalović opravlja vlogo trenerja vratarjev. Foto: Getty Images

Neuer je tudi lani letoval na hrvaški obali. Z ženo Nino sta obiskala Hvar in Dubrovnik, pred leti pa je počitnikoval tudi v turističnem naselju Brela na Makarski rivieri.

Neuer je letos z Bayernom osvojil dvojno krono, avgusta pa ga čaka nadaljevanje lige prvakov.

Preberite še:

Sportal Pogodba s hudičem na mizi Matjaža Keka
Sportal Za vročo novinarko se zanima tudi Ibrahimović
Sportal Usain Bolt za hčer izbral idealno ime

 

 

Ne spreglejte