Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
9. 5. 2018,
14.09

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,90

1

Natisni članek

twitter Goran Dragić Goran Dragić

Sreda, 9. 5. 2018, 14.09

5 let, 11 mesecev

Dragić ponudil vpogled v zakulisje domače kuhinje #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,90

1

Slovenski košarkar Goran Dragić po naporni sezoni v ligi NBA, ki je sledila osvojitvi naslova evropskega prvaka, uživa v zasluženem dopustu. Na družbenih omrežjih le redko deli prizore iz svoje zasebnosti, se pa občasno odloči tudi za ta korak. Tokrat je v kratkem videu, ki ga je sam posnel z mobilnikom, predstavil svoje kuharske sposobnosti. "Tukaj chef Goran Dragić, poglejte to prelepo palačinko," je razigrano nagovoril sledilce po virtualnih kanalih.

"Med pripravo zajtrka zame in moje otroke. 7.30," je zapisal po mnenju revije Obrazi najvplivnejši Slovenec in tvit opremil s ključnikom #TheDragon. Video si je v slabe pol ure ogledalo že več kot dva tisoč sledilcev. Dragić jih ima na svojem profilu na Twitterju več kot 347 tisoč.

Kot se je 32-letni Ljubljančan v preteklih dneh razgovoril za ameriške medije, ga v prihodnjih tednih čaka še nekaj porok, ki jih morata z ženo odkljukati s seznama, sledi skok na modni dogodek v Pariz in končno še pot v Slovenijo, kjer bo družina Dragić preživela poletje.

Dragić bo poletje preživel v Sloveniji, konec avgusta pa se vrača v ZDA. Ni skrivnost, da si želi ostati v ekipi Miami Heat, kjer mu pripada ena ključnih vlog. | Foto: Getty Images Dragić bo poletje preživel v Sloveniji, konec avgusta pa se vrača v ZDA. Ni skrivnost, da si želi ostati v ekipi Miami Heat, kjer mu pripada ena ključnih vlog. Foto: Getty Images

V ZDA naj bi se nekdanji kapetan slovenske izbrane vrste, ki bo poleti na Rogli izpeljal še svoj peti košarkarski kamp za osnovnošolce, vrnil konec avgusta. Želi si, da bi svojo 11. sezono v najmočnejši košarkarski ligi nadaljeval v ekipi Miamija. V njegovem dresu si je letos prislužil nastop na tekmi vseh zvezd in uvrstitev v končnico, kjer pa je Vročica po porazu proti Philadelphii izpadla v prvem krogu.

Ne spreglejte