Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 11. 2015,
13.34

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Krim Marta Bon Rostov liga prvakinj

Četrtek, 19. 11. 2015, 13.34

2 leti, 6 mesecev

Za slovo od rokometne lige prvakinj še Rostov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Rokometašice Krima Mercatorja na dozdajšnjih tekmah lige prvakinj niso okusile slasti zmage, bržkone je ne bodo niti na svoji zadnji sezonski tekmi.

V dvorano Stožice prihaja močna ruska ekipa Rostov Don, tekma pa se bo v petek v Stožicah pričela ob 18. uri.

Ljubljančanke navkljub manjšim prebliskom na nekaterih mednarodnih tekmah v tej sezoni v celoti niso bile konkurenčne tekmicam v ligi prvakov, izgubile so obe tekmi proti norveškemu Larviku in romunskemu Baia Mareu, praznih rok bodo bržkone ostale tudi na obeh dvobojih proti ruskim prvakinjam iz Rostova. Te so na dosedanjih petih tekmah v skupini A dosegle same zmage in so ene glavnih pretendentk za končno zmago v ligi prvakinj, pa tudi prva medsebojna tekma se je končala z zmagoslavjem Rusinj s 35:25.

Krimovke se na poslovilni tekmi od lige prvakov želijo prestaviti v lepi luči in upajo na čim večje število gledalcev v stožiški dvorani. "Po rezultatski plati nismo tako uspešni, kot smo bili v preteklih sezonah, se pa velika mera našega uspeha meri v dejstvu, da smo vzporedno skrbeli za razvoj velikega števila naših mladih rokometašic. V tej sezoni smo v ligi prvakinj nastopali z igralkami, ki nimajo izkušenj za tako visoko raven mednarodnega tekmovanja, navkljub temu pa so pokazale napredek, kar je bil eden od naših ciljev za to sezono. Trdno sem prepričana, da se bodo naše mlade igralke še naprej kakovostno razvijale, po rezultatski plati pa bo Krim še bolj uspešen na mednarodni sceni," je pred petkovo zadnjo tekmo v ligi prvakinj v tej sezoni dejala trenerka ljubljanske ekipe Marta Bon.

Krimovke se po petkovi tekmi z Rusinjami ne bodo poslovile od mednarodne scene, navkljub četrtemu mestu v skupinskem delu lige prvakinj bodo svojo evropsko pot nadaljevale v pokalu pokalnih zmagovalk.

Ne spreglejte