Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
30. 5. 2022,
16.26

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

slovenska ženska rokometna reprezentanca Dragan Adžić

Ponedeljek, 30. 5. 2022, 16.26

1 leto, 10 mesecev

Seznam selektorja Dragana Adžića

Selektor na priprave za tekmo z Dansko povabil 24 igralk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02
Dragan Adžić | Selektor Dragan Adžić je objavil spisek rokoemtašic, ki jih je povabil na priprave pred prijateljsko tekmo z Dansko.  | Foto Vid Ponikvar

Selektor Dragan Adžić je objavil spisek rokoemtašic, ki jih je povabil na priprave pred prijateljsko tekmo z Dansko.

Foto: Vid Ponikvar

Selektor slovenske ženske reprezentance Dragan Adžić je razkril spisek 24 rokometašic, ki jih je povabil na priprave pred prijateljsko tekmo z Dansko, ki bo v četrtek, 9. junija, ob 19. uri v Horsensu. Na Dansko bo odpotovala štirinajsterica izbrank. Zbor reprezentance bo v torek, 7. junija v Ljubljani.

Po koncu klubskih aktivnosti se bo junija še zadnjič v tej sezoni zbrala slovenska ženska članska reprezentanca. Ta bo odpotovala na Dansko, kjer bo z eno najboljših reprezentanc na svetu odigrala prijateljsko tekmo.

Bronasti reprezentanci z decembrskega svetovnega prvenstva v Španiji se bodo zoperstavile krilne igralke Tamara Mavsar, Ema Abina, Tija Gomilar Zickero in Alja Varagić, zunanje igralke Ana Abina, Elizabeth Omoregie, Nina Zulič, Dominika Mrmolja in Ana Gros, krožne napadalke Valentina Tina Klemenčič, Nataša Ljepoja in Aneja Beganović ter vratarki Amra Pandžić in Branka Zec.

Barbara Lazović
Sportal Barbara Lazović se vrača v Ljubljano

Na zbor so poleg njih vabljene še Tajda Tripković, Maja Vojnovič, Petra Kramar, Tjaša Stanko, Barbara Lazović, Urša Zelnik, Živa Čopi, Maja Svetik, Manca Jurič in Nina Žabjek. Šest izmed slednjih je v zadnjem obdobju imelo težave s poškodbami oziroma se še nahajajo v fazi rehabilitacije po operativnem posegu.

Tekma na Danskem bo v sklopu predvidenih reprezentančnih aktivnosti znotraj koledarja evropske rokometne zveze prinesla nov korak v pripravi na novembrsko evropsko prvenstvo, ki ga bo Slovenija gostila skupaj s Severno Makedonijo in Črno goro.

Adžićeve izbranke bodo uvodoma nastopale v Celju, kjer se bodo v skupini B zoperstavile Danski, Švedski in Srbiji. Vstopnice za ogled tekem na največjem športnem dogodku za ženske v zgodovini Slovenije so že na voljo.

Preberite še:

Kvalifikacije za SP: Slovenija - Srbija (rokomet), Uroš Zorman
Sportal Zorman razkril karte za sredozemske igre
Ne spreglejte