Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 7. 2018,
16.04

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek HOFER

Petek, 6. 7. 2018, 16.04

5 let, 9 mesecev

Marko Potrč: Ljudje potrebujemo spodbudo

Oglasno sporočilo
HOFER

Dobro počutje ni naključje. Je tek na dolge proge. Da bi dosegli cilj, moramo narediti prvi korak in na poti vztrajati z neomajnim prepričanjem, da nam bo uspelo. Pri tem je pogosto bolj preprosto, če nam nekdo stoji ob strani. Da je skupaj lažje, verjame tudi Marko Potrč.

"Ljudje smo večinoma naravnani tako, da potrebujemo nekoga, ki nas spodbuja, ki verjame v nas," je prepričan motivator in voditelj Marko Potrč. Dodaja, da sta motivacija in strokovna podpora bistveni za uspeh. "Zelo dobrodošlo je, če vadbo načrtuje športni strokovnjak, ki ve, kakšen je pravilen način izvedbe določenih vaj ter kakšen načrt bo pripeljal do najboljših rezultatov. Na ta način dobimo najboljši možen načrt vadbe, sami pa se lahko posvetimo izključno sebi in se osredotočimo na maksimalen vložek volje ter energije."

Motivacija in strokovna podpora

Prav zato je podprl vseslovensko akcijo 1, 2, 3, GREMO!, s katero HOFER spodbuja k aktivnemu vsakdanu in skrbi za boljše počutje. Od 28. junija naprej tako skupaj s športnim strokovnjakom Janom Kovačičem Slovenkam in Slovencem pomaga na poti do boljšega počutja. Več informacij o projektu, ki spodbuja odgovoren odnos do svojega telesa in počutja, najdete na 123gremo.si.

V 123 dneh skupaj do boljšega počutja

Marko in Jan v sklopu vseslovenske družbenoodgovorne akcije, ki bo potekala do 28. oktobra, skrbita za motivacijo in pravilno vadbo. S tem namenom sta oblikovala 17-tedenski program vadbe za boljšo gibljivost, ustrezno opremo in pravilno tehniko teka. S sodelujočimi delita uporabne nasvete za primerno prehrano in hidracijo, svetujeta, kako pridobiti moč in hitrost ter še mnogo več. Jan Kovačič, ki je pripravil celosten program vadbe, pojasnjuje: "Skrbiva za to, da pozabimo na izgovore in skupaj naredimo nekaj za svoje telo. Poleg tedenskega, strokovno zasnovnega programa vadbe bova udeležence na osmih dogodkih po Sloveniji še dodatno osebno spodbujala in jim pomagala do boljšega počutja." Dodaja, da sta v program vključila veliko strokovnjakov in ga tako poskušala prilagoditi karseda veliki skupini ljudi. "K sodelovanju sva povabila številne strokovnjake, ki bodo odgovarjali na vprašanja glede preprečevanja poškodb, premagovanja lastnih meja in drugih tem, povezanih z našim ciljem - boljšim počutjem. Verjameva, da nam bo skupaj uspelo."

HOFER | Foto:

Združimo moči in premagajmo lastne ovire

V 123 dneh nam bo, z vodenim programom vadbe in podporo strokovnjakov, uspelo! Vrhunec projekta bo udeležba na maratonu v Ljubljani. Tam bomo 28. oktobra pod vodstvom Marka Potrča in Jana Kovačiča ustvarili tekaško skupino ter združeni v dobrodelnosti tekli na pot do boljšega počutja. Vsak tekaški korak nas ne bo pripeljal le korak bližje našemu osebnemu cilju, ampak tudi korak bližje boljšemu jutri. Pri HOFERju bodo za vsak pretečeni kilometer v majici 1, 2, 3, GREMO!, na največjem tekaškem dogodku v Sloveniji, darovali 10 centov za otroke iz projekta Botrstvo v Sloveniji. Kako do majice, izveste kmalu.

HOFER | Foto:

1, 2, 3, pridružite se nam tudi vi!

Ste še vedno med tistimi, ki nimajo prave motivacije? Skočite na www.123gremo.si in ustvarite svoj profil. Z označevanjem opravljenih nalog lahko spremljate svoj napredek ter vztrajno beležite svoje korake do boljšega počutja.

Ste z nami? 1, 2, 3, GREMO!

Naročnik oglasnega sporočila je HOFER.

Ne spreglejte