Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 9. 2018,
9.38

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

OUTLINE GTX Salomon PR članek Biseri Slovenije

Petek, 14. 9. 2018, 9.38

5 let, 7 mesecev

Iščete vsestransko obutev za v naravo, hkrati pa se radi odpravite tudi na sprehod po mestu?

Oglasno sporočilo
amer Sport

Odgovor je novi Salomon OUTLINE GTX® . Vrhunski produkt, ki združuje udobje in lahkotnost tekaških copat ter stabilnost in oprijem pohodnih čevljev!

Poslanstvo nove lahkotne Salomon obutve je preživljanje prostega časa v naravi in druženje z ljudmi, ki so vam blizu. Čevlji narejeni za ljudi, ki poleg pohodništva, svoj čas bogatijo tudi z ostalimi dejavnostmi v naravi. Od smučanja in padalstva, do kolesarjenja ali sprehodov.

amer Sport | Foto:

Obožujete več športov, pa do sedaj še niste našli obutve, ki bi vam jih omogočala povezati?

Športi se lahko med seboj povezujejo in naloga Salomonovega oddelka za razvoj je, da na trg ponudi čevelj, ki lahko sledi trendom.

Lahkotnost in fleksibilnost tekaškega copata, ob enem pa dovolj oprijema in zaščite za vsako pot. Podplat Contagrip® nudi popolno kombinacijo oprijema in vzdržljivosti na vseh podlagah, saj zaradi svoje sestave omogoča optimalen oprijem in prilagodljivost tako na vzponih, kot tudi pri spustih.

Nizka teža (300 g) in brezšiven sistem Sensifit, nudita popoln oprijem stopala ter udobje za vsak dan. Gumijasta kapica za zaščito prstov in membrana GORE-TEX, vam zagotavljata samozavest v vseh vremenskih razmerah, na vseh podlagah.

Biti v naravi, spoznavati nove kraje in ljudi… To je vse, kar OUTLINE GTX® sploh je!

Uživaj v trenutku! Sodeluj v nagradni igri in osvoji Salomon OUTLINE GTX®.

 

Ne spreglejte